«Δεν ξέρω αν θα χαρεί και πολύ ο άντρας μου που το λέω αυτό» – Αποκαλυπτική η Λένα Παπαληγούρα

Καλύτερα δε γίνεται: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα η Λένα Παπαληγούρα και ο Μιχάλης Σαράντης από τους Πανθέους του ΣΚΑΙ.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη φετινή τους συνεργασία στο θέατρο «Αλκυονίς», ενώ ρωτήθηκαν μεταξύ άλλων και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις προσωπικές τους ατέλειες.

«Εγώ νομίζω ότι σε αυτή την εποχή που ζούμε, την εποχή του φίλτρου και της φαινομενικής τελειότητας και από μέσα του κενού θα έλεγα, οι ατέλειες – τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό – είναι αυτές που προσδίδουν ενδιαφέρον στους ανθρώπους», ανέφερε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

«Δεν ξέρω αν θα χαρεί και πολύ που το λέω αλλά εγώ στον άντρα μου πρώτα αγάπησα τον τρόπο που λέει το λάμδα, το λέει με έναν λίγο περίεργο τρόπο και αυτό ήταν που μου κέντρισε αρχικά το ενδιαφέρον. Εγώ έχω πολλές φορές κλείσει ραντεβού για να βγάλω αυτή την ελιά που έχω στο πρόσωπό μου και όλο το ακυρώνω για κάποιον λόγο», εξομολογείται στην κάμερα του Alpha η ταλαντούχα ηθοποιός.

«Σαν να σκέφτομαι ότι είναι κάτι δικό μου, κάποιο χαρακτηριστικό μου. Μπορεί κάποια στιγμή να θελήσω να το κάνω τελικά, δεν ξέρω. Είναι όμως κάποια χαρακτηριστικά μας για τα οποία οι άλλοι μας ξεχωρίζουν», σημειώνει η Λένα Παπαλαγούρα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts