Δες πρώτος την καλλονή που έχει κλέψει την καρδιά του Σταύρου Σβήγκου από τον Έρωτα φυγά

Έρωτας φυγάς: O Σταύρος Σβήγκος, πρωταγωνιστής της σειράς Έρωτας Φυγάς είναι ξανά ερωτευμένος και η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι μία κούκλα! Ο λόγος για το μοντέλο Θέτιδα Παυλίδη με την οποία είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και δεν ανεβάζει συχνά κοινές του φωτογραφίες στα social media.

Σύμφωνα με τη Real, οι δυο τους έχουν πολλά κοινά σημεία για να πορεύονται μαζί και να περνάνε καλά. Για παράδειγμα τούς αρέσουν πολύ τα ταξίδια ενώ λατρεύουν και οι δύο τις εναλλακτικές διακοπές.

Σταύρος Σβήγκος: «Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και μιλούσα στον γιο μου»

Επίσης, τούς αρέσει να συγκεντρώνουν vintage αντικείμενα. Ο ηθοποιός και το όμορφο μοντέλο αποφεύγουν, προφανώς να κάνουν εξόδους σε πολυσύχναστα μέρη, γι’ αυτό και κανένας φωτογραφικός φακός δεν τους έχει απαθανατίσει μέχρι σήμερα μαζί.

Ο Σταύρος Σβήγκος πρόσφατα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, πρόσφατα δεν είχε κρύψει τον εκνευρισμό του για κάποια δημοσιεύματα.

Να θυμίσουμε ότι ο Σταύρος Σβήγκος είναι μπαμπάς ενός 6χρονου αγοριού που έχει αποκτήσει με τη φωτογράφο Έλενα Αϊβαλή με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts