Δημήτρης Γεωργαλάς: Διαμαρτυρήθηκε για το λάθος εις βάρος του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show ήταν ο Δημήτρης Γεωργαλάς και αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες σκηνές στον Σασμό αλλά και για το λάθος που υπάρχει στην Google σχετικά με την ηλικία του.

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε: «Το να κάνεις έναν κόντρα ρόλο σε πάει σε άλλο επίπεδο. Αυτή είναι η ωραία πρόκληση για έναν ηθοποιό. Το να παίξεις τον εαυτό σου δεν έχει και πολλή μεγάλη σημασία. Το να κάνεις κάτι τόσο κόντρα, σε πάει σε άλλα επίπεδα, σε απελευθερώνει και είναι πάρα πολύ – πολύ γοητευτικό.

Στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές, και στους ξυλοδαρμούς και στο φόνο, ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία. Δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σιγά – σιγά σταδιακά και αποκτάς την αντοχή που θέλεις. Στην τηλεόραση γίνονται όλα γρήγορα και πρέπει να βάλεις το πάθος, την ένταση, το αίσθημα. Όλα αυτά πρέπει να τα συμπυκνώσεις μέσα σε μια στιγμή και να τα βάλεις οπότε θέλει περισσότερη ενέργεια. Από το μηδέν πρέπει να πας στο 100, οπότε αν η σκηνή είναι και λίγο ακραία… τρέμεις μετά»!

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο λάθος σχετικά με την ηλικία του: «Με πήρε ένας φίλος από την Πάτρα, πριν έρθω εδώ και μου λέει άνοιξε να δεις στην Google, γράφει ημερομηνία γέννησης το 1959.

Μου έχουν προσθέσει πάρα πολλά χρόνια. Πάρα πολλά. Λέω πρέπει να βρω έναν τρόπο να το διορθώσω αυτό το πράγμα. Είναι λάθος το ’59. Είμαι λίγο πάνω από τα 50. Νιώθω μια χαρά. Αν ήμουν το 59, θα ήμουν τώρα 63. Μου βάζουνε δέκα χρόνια πάνω. Εγώ δεν έχω δώσει ημερομηνία. Μάλλον, κάτι υπολόγισαν και ήταν λάθος. Να αποκατασταθεί»!

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts