Δημήτρης Σταρόβας: «Αν δεν ήταν η Άννα, δεν θα συζητούσαμε τώρα»

Ο Δημήτρης Σταρόβας επιστρέφει σύντομα στη θεατρική σκηνή, αλλά δεν το είπε το «ναι» χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ο ίδιος παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα πως έχει άγχος για το comeback του: «Νιώθω πολύ αγχωμένος που θα παίξω στο θέατρο, με την έννοια ότι δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας, καθώς ακόμα η ομιλία του δεν έχει επανέλθει στο 100%.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, καθώς πριν από έναν χρόνο υπέστη εγκεφαλικό. Τα φετινά του γενέθλια, λοιπόν, ήταν ξεχωριστά για τον ίδιο και ο λόγος ήταν απλώς: «Θα μπορούσαν να μην υπάρξουν ποτέ… παρά τρίχα» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Θυμίζουμε πως στις 10 Απριλίου έγραψε στο Instagram: «Σήμερα έχω γενέθλια… Ανοίγω τα χέρια σαν φτερά και ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία…! Καλά ε; Αετός 62 χρόνων».

Ο ρόλος της συντρόφου του, Άννας, αποδείχθηκε καθοριστικός. Όπως δήλωσε συγκινημένος στην κάμερα του Alpha: «Αν δεν ήταν η Άννα, δεν θα συζητούσαμε τώρα». Θυμίζουμε πως η Άννα Σταθάκη ήταν δίπλα του στο πρόβλημα υγείας από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα.

Κι όσο για την τηλεόραση; Ο Δημήτρης Σταρόβας δεν το αποκλείει, αλλά απάντησε με χιούμορ: «Θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά. Έχω βρει και τον τίτλο της εκπομπής… “Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια”».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts