Διαγωνισμός magazinomou.gr – 3 τυχεροί θα κερδίσουν 2 beauty boxes από τα Messinian Spa

Το magazinomou.gr σε συνεργασία για άλλη μια φορά με τα Messinian Spa, κάνουν δώρα σε τρεις τυχερές αναγνώστριες, μοναδικά beauty boxes.

Συγκεκριμένα:

3 τυχεροί θα κερδίσουν 2 Beauty Κουτιά

 

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι ανάγκες για θρέψη και ενυδάτωση, συνεχώς, αυξάνονται, καθώς η επιδερμίδα μας έχει την τάση να αφυδατώνεται και να ταλαιπωρείται περισσότερο. Γι’ αυτό και η Messinian Spa προσφέρει ανάσα δροσιάς και προστασία, φροντίζοντάς σας με το ολοκαίνουριο Keep Calm & Enjoy the Sun Beauty Box!  

Το κουτί περιλαμβάνει το αναζωογονητικό και καταπραϋντικό Face & Body Water Mist 90ml, με σύνθεση 98,50% από συστατικά φυσικής προέλευσης, που είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό σπρέι νερού!

Με 2% Tasmanian pepperberry extract, έχει σχεδιαστεί, ειδικά, για να ηρεμεί το ευαίσθητο και αντιδραστικό δέρμα και να μειώνει τα ορατά σημάδια της ερεθισμένης επιδερμίδας, καθώς έχει κλινικά αποδειχθεί ότι καταπραΰνει άμεσα τον κνησμό και το κάψιμο του δέρματος και μειώνει το ερύθημα, που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Το Face & Body Water Mist Messinian Spa περιέχει, επίσης, βιολογική αλόη, υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα ελιάς και αγγουριού και ενεργό συστατικό από τη ρίζα της γλυκόριζας, που χρησιμοποιείται, κυρίως, για τις καταπραϋντικές ιδιότητές της, αλλά και ως ρυθμιστικό του σμήγματος, επαναφέροντας την ελαστικότητα του δέρματος.

Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, για ξηρές, ευαίσθητες και εκτεθειμένες στον ήλιο επιδερμίδες, για σπορ, θάλασσα, γυμναστική.

Μαζί θα βρείτε και το Aloe Vera καταπραϋντικό Gel Messinian Spa, με 97% φυσικά συστατικά, που περιέχει καταπραϋντικούς και ενυδατικούς παράγοντες, όπως βιολογική αλόη, βιολογικό εκχύλισμα ελιάς, πανθενόλη, αλλαντοΐνη και βιταμίνες Α&Ε, τα οποία βοηθούν στην ενυδάτωση, στη θρέψη, την επούλωση του δέρματος και βελτιώνουν τα ηλιακά εγκαύματα και τους διάφορους ερεθισμούς του δέρματος.

Κατάλληλα και τα 2 προϊόντα για καθημερινή χρήση, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά όλο το χρόνο, για γυναίκες, άντρες και παιδιά άνω των 3 ετών, συνιστούν την τέλεια λύση για τόνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, για προστασία του δέρματος από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες και για ανακούφιση από ηλιακά  εγκαύματα και  μετά το ξύρισμα.  

 

Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι δε γίνεται! Γι’ αυτό, το πιο «ζουμερό» beauty item του καλοκαιριού έρχεται από την ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών, Messinian Spa, και το ολόδροσο Watermelon Beauty Box!

Με πολύχρωμο, επαναχρησιμοποιούμενο packaging, που θα σας ενθουσιάσει, το κουτί περιλαμβάνει το αφρόλουτρο Messinian Spa Καρπούζι, που διαθέτει ένα φρέσκο, ξεχωριστό άρωμα και έχει απαλή σύνθεση με βούτυρο καριτέ (shea), καρπούζι, πανθενόλη, αλόη, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, εκχύλισμα μούρων goji και ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές, θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές τους.

Προφανώς, δε θα μπορούσε να λείπει από το box και το αγαπημένο Καρπούζι Hair & Body Mist, σούπερ αναζωογονητικό, ενυδατικό και ελκυστικό! Διαθέτοντας ένα φρέσκο, ξεχωριστό άρωμα και μια ενυδατική σύνθεση με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη,  περιποιείται την επιδερμίδα και τα μαλλιά σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αν ψάχνετε, λοιπόν,  μία σειρά περιποίησης, με καλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε το Messinian Spa Watermelon Beauty box, που όχι μόνο θα αφήσει την επιδερμίδα σας καθαρή και ενυδατωμένη, αλλά θα σας μεταφέρει νοερά στην αγαπημένη σας παραλία, διατηρώντας καλοκαιρινή διάθεση, για πάντα, στην καρδιά σας!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΝΙΚΗΤΕΣ-ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ MAGAZINOMOU.GR

 Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts