«Δυνατέ μου, στάσου γερά» – Ο Χρήστος χαροπαλεύει στον Σασμό και η Στέλλα δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο

Σασμός: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά που οδεύει ολοταχώς προς το μεγάλο φινάλε. Οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια είναι καταιγιστικές και σύμφωνα με το TV24, σύντομα θα δούμε τη ζωή του Χρήστου Γιακωβάκη να κινδυνεύει. Όλα ξεκινούν όταν μέλη ενός κυκλώματος που είχε εξιχνιάσει στο παρελθόν αρχίζουν να τον απειλούν και ένα από τα χτυπήματα θα γίνει μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Την πρώτη φορά του θα του τηλεφωνήσουν από άγνωστο αριθμό και θα του μηνύσουν πως ετοιμάζονται να πάρουν εκδίκηση από εκείνον. Τη δεύτερη θα του σκάσουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Την τρίτη θα του στείλουν στο γραφείο μια φωτογραφία της Στέλλας τονίζοντάς του πως την έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. Η τέταρτη και πιο σημαντική απειλή του κυκλώματος θα είναι όταν μπουν στο σπίτι του εισαγγελέα καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους και αφήνοντας του ένα βραχιόλι της.

Ο εισαγγελέας όχι απλά θα θορυβηθεί αλλά και θα ζητήσει βοήθεια από τον Αντώνη και τον Γιώργο.
Η Στέλλα θα προβληματιστεί με την απομάκρυνση του Χρήστου και θα ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος θα της πει την αλήθεια που όμως δε θέλει να πιστέψει με τον εισαγγελέα να αναγκάζεται να μιλήσει και στον πατέρα της.

Αυτή η σειρά παίρνει τη θέση του Σασμού στον Alpha – Το κοινό στοιχείο της νέας σειράς

Όλα θα αλλάξουν, όμως, όταν η όμορφη δικηγόρος μάθει για το χτύπημα κουκουλοφόρου στον εισαγγελέα. Συγκεκριμένα θα μπουκάρουν στο σπίτι του και ενώ θα μιλάει στο τηλέφωνο με τον Αντώνη θα δεχτεί ένα πισώπλατο χτύπημα με στειλιάρι από άγνωστο άντρα.

Ο Χρήστος θα σωριαστεί στο πάτωμα και ο άντρας θα το βάλει στα πόδια. Το χτύπημα είναι βαρύ, ο Χρήστος θα νοσηλευτεί και η Στέλλα δε θα φύγει από κοντά του ούτε στιγμή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts