Δυστυχώς: Εκτός ΑΝΤ1 η σειρά Παγιδευμένοι – Τι έχει συμβεί;

Εκτός ΑΝΤ1 θα βρεθούν για σήμερα Δευτέρα 13/2 η σειρά Παγιδευμένοι που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία και έχει δημιουργήσει τους δικούς της φανατικούς τηλεθεατές. Ειδικά στο twitter επικρατεί το απόλυτο χάος σε κάθε επεισόδιο.

Απόψε ωστόσο, δυστυχώς δεν θα προβληθεί η σειρά, με το κανάλι του Αμαρουσίου να αλλάζει εκτάκτως το πρόγραμμα του λόγω της εξέλιξης αυτής.

Γιατί θα βρεθούν εκτός ΑΝΤ1 οι Παγιδευμένοι

Η σειρά φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα με τον προγραμματισμό τον γυρισμάτων.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία σε συνδυασμό με τις απεργίες που έκαναν οι ηθοποιοί, άφησαν για άλλη μια φορά τα γυρίσματα αρκετά πίσω και έτσι σήμερα Δευτέρα 13/2 η σειρά θα παίξει σε επανάληψη.

Τι θα δούμε την Τρίτη και την Τετάρτη

Η Αννα και ο Δημήτρης ευτυχισμένοι ξεκινάνε μια νέα ζωή. Ολα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Την ίδια ώρα ένα γράμμα που θα λάβει η Ειρήνη από τον Κοσμά θα την καθησυχάσει. Πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και βρίσκει τον Σπύρο. «Δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο τον άντρα μου. Μου έστειλε γράμμα», του ανακοινώνει. Εκείνος απορεί. Πώς είναι δυνατόν να έχει κάνει κάτι τέτοιο ο νεκρός Κοσμάς;

Ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτό; Αργότερα ο Σπύρος βρίσκει τον Γεράσιμο:


«Εσύ το έστειλες; Πώς μπορείς να κοροϊδεύεις έτσι τους ανθρώπους;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος του αποκρίνεται: «Το μόνο που κάνω είναι να τους δίνω ελπίδα». Στο μεταξύ ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να καταθέσει η Κατερίνα ως ύποπτη για τη μέρα που επισκέφθηκε τον Αγγελο στη φυλακή και τον δηλητηρίασαν. Η Κατερίνα για μία ακόμα φορά είναι στριμωγμένη. Την ίδια ώρα ο Ανδρέας προσπαθεί να μπει στον ρόλο του πατέρα και να φτιάξει τη σχέση του με τη Δανάη. Η κόρη του όμως, δεν του αφήνει πολλά περιθώρια με τη συμπεριφορά της.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Αλέκος ανακαλύπτει ότι η Υβόννη έχει κρυφή ζωή. Αφού βρίσκει το σπίτι που έχει στο όνομά της και αντιλαμβάνεται ότι συναντιέται εκεί με τον εραστή της, γίνεται έξαλλος. Την περιμένει μεθυσμένος. «Πέσε στα πόδια και ζήτα συγχώρεση. Κλάψε, ικέτευσε, γονάτισε», της φωνάζει. Ομως έχει έναν άλλο τρόπο να την εκδικηθεί και γι’ αυτό ζητάει από τον Σταύρο να την ανακρίνε,ι γιατί η πρώτη της κατάθεση για το πού ήταν το βράδυ της δολοφονίας του Αγγελου είχε ανακρίβειες.

Ολα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να ταράξει τη σχέση της Αννας και του Δημήτρη. Μήπως, όμως, μαζεύονται σύννεφα στην φαινομενικά ανέφελη σχέση τους; Ο Αλέκος και η Κλειώ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλείσουν πάλι την Αννα στη φυλακή. «Πρέπει να ψάξουμε. Να βρούμε νέα στοιχεία για να την κλείσουμε μέσα. Κάτι μας διαφεύγει και πρέπει να το βρούμε»μ λέει ο Αλέκος στην ομάδα του. Το γάντι που βρίσκεται στο σημείο του φόνου του Αγγελου θα τους βοηθήσει να πλησιάσουν τον στόχο τους. Την ίδια ώρα ο Ακης ετοιμάζει μια επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών και μπλέκει όλη την παρέα των παιδιών. Ο κίνδυνος μεγάλος, αλλά ο μόνος που φαίνεται να το αντιλαμβάνεται είναι ο Θοδωρής. Θα προχωρήσουν ωστόσο στο μεγάλο κόλπο.

Η εξέλιξη της υπόθεσης που έχουν αναλάβει η Αννα και ο Δημήτρης θα τους διχάσει… αλλά και θα τους ενώσει. Το ζευγάρι μοιάζει ανίκητο. Παράλληλα η Κατερίνα βρίσκεται στην έδρα και όταν βγάζει ετυμηγορία και φυλακίζει τον κατηγορούμενο, ο αδελφός του αρπάζει το όπλο από έναν αστυνομικό και την πυροβολεί. Ο Σταύρος τρέχει στο πλάι της και τα δύο αδέλφια αφήνουν πίσω όλες τους τις διαφορές. Στο μεταξύ η εγκυμοσύνη της Δώρας δεν αφήνει τη Χρύσα να ησυχάσει. Οι υποψίες ότι το παιδί είναι του Νίκου την καταρρακώνουν. Πάει και βρίσκει τη Δώρα.

«Θα πας να κάνεις εξέταση για να δούμε ποιανού είναι το παιδί και θα έρθω κι εγώ μαζί», της τονίζει.
Κι ενώ η Αννα και ο Δημήτρης δείχνουν να ηρεμούν, ο Αλέκος ζητεί από τον Σταύρο να δώσει εντολή να γίνει ταυτοποίηση DNA της τρίχας που βρέθηκε στο γάντι με αυτό το Δημήτρη. «Είμαι σίγουρος ότι αυτός βοήθησε την Αννα να διαφύγει αφού εκείνη σκότωσε τον γιο μου. Και όχι μόνο αυτό. Μετά ξαναπήγε στον τόπο τον εγκλήματος, παραποίησε τα στοιχεία και δημιούργησε εντυπώσεις για τρίτο πρόσωπο αφήνοντας το αποτύπωμα του παπουτσιού, που όμως έχει το δικό του νούμερο», του λέει σε έντονο ύφος. Ο Σταύρος στριμώχνεται και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Λίγο αργότερα τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό εργαστήριο θα αποκαλύψουν κάτι που δεν περιμένει κανείς τους, συμβατικότητα 100%. Η είδηση φέρνει μεγάλη αναστάτωση σε όλους.

Πλέον όλοι είναι σίγουροι ότι το πόρισμα του εγκληματολογικού έχει παραποιηθεί. Σε μια προσπάθεια να βρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη διαφθορά στη Σήμανση, ο Σταύρος και ο Σπύρος θα στραφούν για βοήθεια στο λάθος άτομο, στον Ηλία από το εγκληματολογικό εργαστήριο. Τον άνθρωπο που άλλαξε τα δείγματα και σκότωσε τον Αγγελο. Ο Αλέκος δεν χάνει χρόνο να κατηγορήσει τον Δημήτρη για μια ακόμη φορά ότι είναι συνεργός της Αννας και κάνει τα πάντα για να γυρίσει η Αννα στη φυλακή.

Ο Σταύρος πηγαίνει στο γραφείο της Αννας και του Δημήτρη. «Δεν έπρεπε να έρθω εδώ. Το δείγμα ταιριάζει 100%», τους λέει και τους δείχνει το αποτέλεσμα. «Είναι αδύνατον και το ξέρεις», του απαντάει ο Δημήτρης. «Ολοι το ξέρουμε αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα». Η Αννα το παίρνει τα χέρια της. «Κρατάω το πιο ηλίθιο πράγμα στον κόσμο». Ο Σταύρος της λέει ότι το τεστ επαναλήφθηκε. «Πήγα πράγματι στον τόπο του εγκλήματος αλλά εκεί ήταν και δύο αστυνομικοί. Δεν άγγιξα τίποτα», του αναφέρει ο Δημήτρης αλλά ο Σταύρος το μόνο που μπορεί πια να πει είναι: «Τα χέρια μου είναι δεμένα».

Πηγη:Υouweekly

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts