Δύο βασικές ερωτήσεις για το μασάζ που όλοι ντρέπεστε να κάνετε

Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα θεωρείτε ταμπού στο μασάζ με πρώτα στην λίστα δύο βασικά ερωτήματα. Πρέπει να δώσετε τέλος στις ντροπές  και να δώσετε στο σώμα σας την ευχαρίστηση που χρειάζονται.

Μην έχετε πια απορία για τα εξής:

Θα πρέπει να είμαι γυμνός; 
Οι περισσότεροι προτιμούν να μένουν με το εσώρουχό τους κατά τη διάρκεια του μασάζ, αλλά υπάρχουν και ορισμένοι που νιώθουν πιο άνετα γυμνοί. Ο θεραπευτής σάς καλύπτει με μια πετσέτα, έτσι ώστε να μένει κάθε φορά ακάλυπτο μόνο το σημείο του σώματος στο οποίο κάνει μασάζ. Αν νιώθετε δυσάρεστα με το σώμα σας ή με κάποιο συγκεκριμένο του σημείο, για να αισθανθείτε πάντως πιο άνετα, μπορείτε να ζητήσετε από τον θεραπευτή να αποφύγει τη συγκεκριμένη περιοχή.
Ο θεραπευτής θα σας αφήσει μόνους σας στο δωμάτιο για να ξεντυθείτε, να ξαπλώσετε στο ειδικό κρεβάτι -συνήθως μπρούμυτα- και να σκεπαστείτε με ένα σεντόνι ή πετσέτα. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε, ανησυχώντας ότι θα ανοίξει ξαφνικά η πόρτα. Ο θεραπευτής θα χτυπήσει και θα σας ρωτήσει αν είστε έτοιμοι πριν μπει μέσα.


Και αν με πάρει ο ύπνος;
Το μασάζ συχνά είναι τόσο χαλαρωτικό, που είναι πιθανό να πέσετε σε έναν ελαφρύ ύπνο. Μην ξαφνιαστείτε και νιώσετε αμήχανα, λοιπόν, αν ξυπνήσετε ξαφνικά από το ροχαλητό σας. Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο και κανείς δεν πρόκειται να σας παρεξηγήσει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »