Δύσκολα τα πράγματα για την Καινούργιου: «Με άλλαξες, με πλήγωσες…»

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως έχει εξηγήσει και στην εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, κάθε χρόνο κάνει έναν μικρό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε, σημειώνοντας τα λάθη της, όλα όσα θέλει να αλλάξει στη ζωή της, αλλά και όσα την κάνουν να αισθάνεται ευγνώμων.

«Εγώ αυτές τις μέρες, δεν ξέρω για εσάς, το κάνω κάθε χρόνο, κάνω απολογισμό χρονιάς. Έχω ένα μπλοκάκι, το λέω κάθε χρόνο και στους τηλεθεατές, δίπλα από το κομοδίνο μου και τις τελευταίες μέρες κάνω έναν απολογισμό για κάποια πράγματα τα οποία δεν θέλω να επαναλάβω το ’23 και κάποια πράγματα τα οποία θέλω ο Θεός και το σύμπαν να μου φέρουν το ’23. Και δεν ξέρω, τα περισσότερα από αυτά επιτυγχάνονται. Δοκιμάστε και κάντε το!», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ο καθένας να το δοκιμάσει όταν θα είναι μόνος και ήρεμος.

Η αινιγματική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου


Και η αλήθεια είναι πως το έκανε. Πριν “κλείσει” η χρονιά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποιο ήταν το μεγαλύτερο “δώρο” που βίωσε μέσα στο προηγούμενο έτος και ολοκλήρωσε τον απολογισμό της.

Την Κυριακή 1/1, όμως, με το που ξεκίνησε η νέα χρονιά, η ίδια προχώρησε σε άλλη μία ανάρτηση στο προφίλ της, η οποία ήταν αρκετά αινιγματική και κίνησε υποψίες. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «2020 με άλλαξες, 2021 με πλήγωσες, 2022 μου άνοιξες τα μάτια, 2023 επιστρέφω», με το κοινό να αναρωτιέται εάν όλα αυτά σχετίζονται με όσα συμβαίνουν στην ερωτική της ζωή, την ώρα που φαίνεται πως έχει βρει έναν νέο σύντροφο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts