Δύσκολες ώρες για τη Μάρα Ζαχαρέα!

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Μάρα Ζαχαρέα, μιας και έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο, με την ίδια να μην μπορεί με τίποτα να το πιστέψει.
Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες δημοσιογράφους, που το κοινό έχει αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τα δελτία ειδήσεων και φυσικά εξακολουθούν να την εμπιστεύονται στο κομμάτι της ενημέρωσης.
Η Μάρα Ζαχαρέα εδώ και λίγες ώρες, περνά πολύ δύσκολες στιγμές μαζί με την οικογένειά της, μιας και έφυγε από τη ζωή στενό συγγενικό της πρόσωπο, στο οποίο και είχε πολύ μεγάλο αδυναμία. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της δημοσιογράφου, Αιμίλιος Ζαχαρέας, έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων.

Λίγα λόγια για τον Αιμίλιο Ζαχαρέα…

Ο ίδιος ήταν γνωστός για τις μελέτες του σε ζητήματα της οικονομίας και της πολιτικής, καθώς επίσης για την έντονη συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες από την εποχή του 1-1-4. Τον Ιούλιο του 1962, ως μέλος της νεολαίας της ΕΔΑ, ο ίδιος και ο Θανάσης Τσιώκος αποφασίζουν να ανεβάσουν στην Ακρόπολη μια σημαία ελληνική με τον αριθμό 114. Έχει δημοσιεύσει βιβλία άρθρα μελέτες και έχει διδάξει σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

Υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης του Ινστιτούτου Γκράμσι της Ρώμης και έχει τιμηθεί από διεθνείς οργανισμούς για το έργο του.

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει στις 11.00 την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts