«Είμαι σε άθλια κατάσταση, δεν έχω να…»: Η σοκαριστική αποκάλυψη του Πατέρα Αντωνίου

Σε πολύ άσχημη κατάσταση φέρεται να βρίσκεται ο Πατέρας Αντώνιος, ο οποίος και αναμένεται να εμφανιστεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων την ερχόμενη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. Τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι 7 υπάλληλοι από την Κιβωτό του Κόσμου ετοιμάζουν αυτή τη στιγμή τα απολογητικά τους υπομνήματα.


Η αποκάλυψη του Πάτερ Αντώνιου για την κατάσταση που βρίσκεται


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, το βράδυ της Παρασκευής (27/1), ο πατέρας Αντώνιος ενδέχεται να μη δώσει εξηγήσεις ούτε εκείνη την ημέρα και να ζητήσει μια νέα προθεσμία. Μάλιστα, όπως δηλώνει το στενό περιβάλλον του, ο Πατέρας Αντώνιος υποστηρίζει τα εξής.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση. Έχω τεθεί σε αργία και έχω παυθεί από τα καθήκοντά μου. Δεν εισπράττω τον μισθό μου ενώ έχουν παγώσει και οι λογαριασμοί μου λόγω της έρευνας που διεξάγεται. Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε εγώ και η οικογένειά μου. Επιβιώνουμε με τη συνδρομή παιδιών που ήταν στην Κιβωτό εργαζόμενων και εθελοντών»

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι οι καταθέσεις κατά του πατέρα Αντώνιου και υπαλλήλων ξεπερνούν τις 30. Τριάντα ένα πρώην φιλοξενούμενοι στις δομές έστειλαν επιστολή υποστήριξης λέγοντας ότι ο Πατέρας Αντώνιος θα ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο και η αλήθεια θα λάμψει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts