Είναι επίσημο: Χωρισμός αγαπημένου ζευγαριού μετά από 13 χρόνια γάμου

Eίναι ένα από τα ζευγάρια που δεν περιμέναμε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καθώς η χημεία τους έμοιαζε σπάνια. Μιλάμε για την Alicia Silverstone και τον Christopher Jarecki, που μετά από 21 περίπου χρόνια σχέσης και 13 γάμου αποφάσισαν να χωρίσουν. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα παιδί, το οποίο φυσικά θα τους ενώνει για πάντα σαν γονείς. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, είχαν παντρευτεί το 2005 στη λίμνη Τάχο της California.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Associated Press η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ροκ μουσικό την Παρασκευή στο Los Angeles. Ο χωρισμός τους είναι πάνω-κάτω γνωστός εδώ και 3 μήνες, καθώς μάθαμε για τις δυσάρεστες εξελίξεις τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο δεν ήταν ακόμη τόσο επίσημο. Όπως είναι φυσικό βέβαια, και για τους δύο αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η διατήρηση της ψυχικής ηρεμίας του γιου τους Bear Blu, προκειμένου να βγει αλώβητος από όλο αυτό και να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο. Μέχρι τώρα το πετυχαίνουν, αφού σύμφωνα με τα χαρτιά που συμπληρώθηκαν, οι δύο τους μοιράζονται την κηδεμονία.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts