Είναι οριστικό: Χώρισε η Μαρία Ηλιάκη

Άφωνη έμεινε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα με καλεσμένη στην εκπομπή της την Μαρία Ηλιάκη. Ήταν έτοιμη να τη ρωτήσει πως είναι η σχέση της με τον Νεκτάριο Γαλίτη και η Μαρία της ανακοίνωσε ότι… χώρισε και μάλιστα πολιτισμένα. Όπως είπε και η Ελένη, «σε εμένα ήρθες να το πεις; Μόλις κάηκε μια συνέντευξη».

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Επειδή δεν θέλω να γραφτεί περίεργα, με ανακρίβειες, ψέματα και μερικές φορές με κακοήθειες, σήμερα που αισθάνομαι άνετα μαζί σου το λέω. Με αυτόν τον άνθρωπο ήμουν ενάμιση χρόνο, πέρασα πάρα πολύ ωραία, τον σέβομαι, με σέβεται, χωρίσαμε πολιτισμένα, οπότε κλείνει το θέμα εδώ και συνεχίζουμε και οι δύο τη ζωή μας».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών