«Είναι πάρα πολύ άβολο, κύριοι» – Η Πέμη Ζούνη ξέσπασε πριν καν μάθει επίσημα ότι κόβεται ο Έρωτας Φυγάς

Έρωτας φυγάς: Για το πρόωρο τέλος της σειράς μίλησε, πριν ακόμα αυτή έρθει, η Πέμη Ζούνη στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες στο περιοδικό Μέρες Tv. Μάλιστα, στην εν λόγω συνέντευξη, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη απεύθυνση στο OPEN.

  • Ο «Έρωτας φυγάς» λέγεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει τηλεοπτικό σταθμό. Το συμβόλαιο με το OPEN ολοκληρώνεται στα τέλη Δεκέμβρη. Γνωρίζετε κάτι περί αυτού;

Είναι πάρα πολύ άβολο αυτό που συμβαίνει, διαβάζουμε αυτά που γράφονται και δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από το κανάλι. Εδώ θα ήθελα να απευθυνθώ στο κανάλι: «Είναι πάρα πολύ άβολο, κύριοι». Μία μεγάλη επιτυχία, όπως το σίριαλ Έρωτας Φυγάς, είναι τουλάχιστον αμήχανο και άδικο να συνοδεύεται από τέτοια σχόλια.

Θυμίζουμε ότι καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν πριν από λίγες ημέρες η Πέμη Ζούνη η οποία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ξέσπασε σε κλάματα.

«Βλέπουμε σιγά σιγά πως και αυτή είναι κακοποιημένη ψυχικά. Όταν είδε αιμόφυρτο το παιδί της γιατί αυτή οδήγησε εκεί τα πράγματα και εκεί τα είδε όλα», δήλωσε για τον Έρωτα Φυγά.

Σε σχέση με την αρχή της καριέρας της ανέφερε πως δεν είχε κανέναν να την καθοδηγεί: «Το Πανεπιστήμιο με βοήθησε να οργανώσω τη σκέψη μου και δεύτερον δεν φοβήθηκα την τηλεόραση γιατί μετά το ‘’Γιάννης και Μαρία’’ ήρθαν ίδιες προτάσεις. Το ίδιο έγινε και με το ‘’Κλείσε τα μάτια’’. Βαριέμαι να κάνω τα ίδια ξανά. Επιλέγω πού θα παίξω με βάση τους ανθρώπους. Εάν δεν μου πάνε οι άνθρωποι, δεν θέλω. Όταν σε σταματούν οι άνθρωποι να σου πουν κάτι για τη σειρά, κάτι σημαίνει. Δεν είναι τυχαίο», είπε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη και τον λόγο που έκλαψε στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts