«Εγώ είμαι ο Θεός της» – Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίκου – Νέα διακοπή στη δίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

To πρωί της Τετάρτης 15/11 άρχισε εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμος να καταθέσει την αίτηση εξαίρεσης και ζήτησε και άλλο χρόνο.

Νωρίτερα, η εκδίκαση της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε διακοπεί επειδή ο Αλέξης Κούγιας επιθυμούσε να ετοιμάσει αίτηση εξαίρεσης της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, το οποίο από τον Ιανουάριο του 2023 δικάζει την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Το αίτημα του Αλέξη Κούγια αρχικά δεν έγινε δεκτό από την Πρόεδρο με τον Αλέξη Κούγια να αντιδρά έντονα λέγοντας μάλιστα πως είναι … «ο Θεός της Ρούλας Πισπιρίγκου».

Πρόεδρος: Εμείς σας δώσαμε το χρόνο, όταν την ετοιμάσετε να τη καταθέσετε, να ξεκινήσει η απολογία της

Κούγιας: Της απαγορεύω να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, δεν απολογείται υποβάλλει αίτηση εξαίρεσής σας. Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της τώρα θα κάνει ότι της πω εγώ. Θέλω χρόνο.

Πρόεδρος: Τα 20 λεπτά που μας ζητήσατε για να ετοιμαστείτε έχουν περάσει. Δε γίνεται το δικαστήριο να ανεβοκατεβαίνει για να ετοιμάσετε εσείς την αίτηση. Θα έπρεπε να είστε έτοιμος. Σας δίνω ακόμη δέκα λεπτά, δεν μπορώ να σας δώσω άλλο χρόνο.

Η διαδικασία διεκόπη ξανά για δέκα λεπτά.

Δείτε το βίντεο από το Πάμε Δανάη:

Πηγή: Newsit

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »