«Εις το επανιδείν…»: Έτσι ανακοίνωσε την αποχώρηση από το Καλημέρα Ελλάδα

Μετά από τέσσερα χρόνια στο σταθμό, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει. Αποχώρησε από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα και το ανακοίνωσε στα social media.

Με μία ανάρτησή της έκανε γνωστή το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου!

Ο λόγος για την… Τζένη Κρουσταλλακίδου, την ρεπόρτερ της εκπομπής, Καλημέρα Ελλάδα, η οποία ευχαρίστησε το κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά δεν αποκάλυψε το επόμενό της βήμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Κρυσταλλακίδου ανέφερε σε ανάρτησή της στο facebook: “4 χρόνια μετά, κλείνει ένας πολύ σημαντικός κύκλος της ζωής μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον ΑΝΤ1 για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν μέσα από το δελτίο ειδήσεων, τους “Πρωινούς Τύπους” αλλά και το “Καλημέρα Ελλάδα”, τον τελευταίο μου σταθμό.

Με εμπιστευτήκατε, με βοηθήσατε, στα εύκολα και στα δύσκολα. Νιώθω ευγνωμοσύνη διότι γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, δημοσιογράφους αλλά και πραγματικούς φίλους – εσείς ξέρετε. Εις το επανιδείν…”.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »