Εκδήλωση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE για την ελληνική οικονομία στο Λονδίνο

Ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Δημήτριος Καραμήτσος-Τζιράς, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου και καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών (έδρα "Ελευθέριος Βενιζέλος") και καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο LSE, Kevin Featherstone, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος στο Δ.Σ. της MIG κ. Στράτος Χατζηγιάννης και ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Beat κ. Νίκος Δρανδάκης.

Σε ειδική εκδήλωση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics (LSE) για την ελληνική οικονομία στο Λονδίνο μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Greece Out of Crisis? Building a competitive economy» συμμετείχαν επίσης ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, ο κ. Νίκος Δρανδράκης του Beat, ενώ το συντονισμό ανέλαβε ο διάσημος φιλέλληνας Καθηγητής του LSE και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου, Kevin Featherstone. Την εκδήλωση παρακολούθησαν φοιτητές και καθηγητές του LSE, μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας και εκπρόσωποι τραπεζών και επενδυτικών funds.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5565 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr