«Εκλιπαρούσε για βοήθεια» – Ξέσπασε η Εύα Αντωνοπούλου στον αέρα για την Κυριακή Γρίβα

Με την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους ασχολήθηκε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Πέμπτης 4/4. Η Εύα Αντωνοπούλου ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα.

«Μνημείο αναισθησίας, αδιαφορίας, ωχαδελφισμού… Όπως είπα και πριν, για να μην πούμε και τίποτα χειρότερο» υπογράμμισε η Εύα Αντωνοπούλου.

O Παναγιώτης Στάθης είπε: «Λέει η Μίνα Καραμήτρου πως ο αστυνομικός δεν ρώτησε το όνομα καν της γυναίκας αυτής. Της δολοφονημένης, του κοριτσιού αυτού που κινδύνευε. Ούτε και το όνομα του αλλουνού που θα έπρεπε να ψάξουν. Αναζήτηση στα αρχεία της αστυνομίας, επίσης, δεν έχει προκύψει».

«Δεύτερο στοιχείο, λέει η Μίνα πολύ σωστά, «22 χρονών η αξιωματικός υπηρεσίας». Εντάξει, δεν έχει τεράστια εμπειρία. Η ικανότητα όμως δεν είναι ηλικιακό προνόμιο μόνο. Αυτό δεν λέμε τόσα χρόνια; Δώστε τόπο στα νιάτα να βγουν μπροστά» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Επίσης, έχεις απέναντι σου ένα 28χρονο κορίτσι και είσαι 22 χρονών. Δεν θέλω να κάνω τον δημόσιο κατήγορο αλλά πραγματικά είναι εξοργιστικό. Η νέα γενιά έχει ευαισθησίες σε αυτά τα θέματα! Έχει γαλουχηθεί η νέα γενιά με το άκουσμα της γυναικοκτονίας, με την έμφυλη βία και θα έπρεπε να έχει διαβάσει για αυτά τα πράγματα! Καμία ευαισθησία πάντως» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Στάθης με την Εύα Αντωνοπούλου να παίρνει εκ νέου τον λόγο και να δηλώνει τα εξής. «Πάντως Παναγιώτη, αν μου επιτρέπεις, δεν είναι μία ακόμα γυναικοκτονία αυτή που από μόνο του αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό έγκλημα, μια δολοφονία. Είναι μια δολοφονία – γυναικοκτονία μιας 28χρονης κοπέλας, έξω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ λίγα δεύτερα πριν εκλιπαρούσε για βοήθεια.».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts