Ελένη Καριολάκη: Ανατριχιάζουν οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που πέθανε

Απέραντη θλίψη από τον θάνατό της. Έφυγε από την ζωή η Ελένη Καριολάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο.

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», είπε ο σύζυγός της.

«Εγώ έκανα την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική. Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», είπε γείτονάς της.

Επίσης και τα λόγια των γειτόνων τους είναι συγκλονιστικά. Η Ελένη Καριολάκη δεν είχε καλές σχέσεις με τους γείτονές της και καλούσε με το παραμικρό την αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό, πέθανε στο κρεβάτι της από φυσικά αίτια.

Οι εικόνες όμως από το εσωτερικό του σπιτιού που πέθανε η διαγωνιζόμενη του Ελλάδα έχεις ταλέντο σοκάρουν. Σε όλους τους χώρους υπάρχει βρωμιά, ακαθαρσίες από τα σκυλιά της, βρώμικα ρούχα και παντού σκουπίδια.

Δείτε παρακάτω τα σοκαριστικά πλάνα από το Super Κατερίνα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts