Ελένη Τσολάκη για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Έδινε μία πολύ μεγάλη μάχη, ταλαιπωρήθηκε από το Αλτσχάιμερ»

Στην απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου αναφέρθηκαν το πρωινό της Τρίτης (7/5) η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της εκπομπής της. Η σπουδαία ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο σε ηλικία 76 ετών, σκορπώντας απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο.

«Η πιο ταλαντούχα κωμικός του ελληνικού Θεάτρου, αφιέρωσε τη ζωή της στο ελληνικό Θέατρο και στην τηλεόραση. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο με ατάκες που θα μείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Δεν προκάλεσε και δεν απασχόλησε ποτέ, δεν δημιούργησε ίντριγκες», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη για την αείμνηστη πρωταγωνίστρια.

«Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζαμε όλοι πως τα τελευταία χρόνια έδινε μια μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ», τόνισε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Ήταν περισσότερα από 3-4 χρόνια και δεν φαινότανε στην αρχή. Νομίζανε όλοι ότι η Άννα έχει γίνει επιθετική, ότι μίλαγε άσχημα, γιατί έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα. Κάποιοι πιστεύανε ότι είχε γίνει έντονη. Ήταν όμως η αρχή της ασθένειας», σχολίασε από την πλευρά της η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Όσοι έχουν έναν άνθρωπο που έρχεται αντιμέτωπος με αυτή τη νόσο, καταλαβαίνουν πόσο αλλοιώνεται, πόσο αλλάζει τον άνθρωπο και το μυαλό του ανθρώπου», κατέληξε η Ελένη Τσολάκη για την Άννα Παναγιωτοπούλου, δίνοντας την πάσα για ένα αφιερωματικό βίντεο στη μνήμη της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts