Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η ηλικία, ο νέος έρωτας, το Survivor και το ινστιτούτο ομορφιάς

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν ήδη γνωστή με την ιδιότητα της δημοσιογράφου, καθώς μετρά χρόνια καριέρας και πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες και αποκλειστικότητες στο βιογραφικό της, όμως μέσα από το Survivor την γνώρισε καλύτερα το ευρύ κοινό.

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τις επικές συνεντεύξεις που έχει κάνει στο παρελθόν στη Μύκονο και όχι μόνο με προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς;! Κανείς φυσικά!

Η ίδια δεν παρέμεινε πολύ στον Άγιο Δομίνικο όμως κατάφερε να κάνει αίσθηση.

Από τότε, δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και μετρά πάνω από 500.000 followers. Επιπλέον, το νέο της site myelle.gr απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν και σέβονται τον εαυτό τους και αξίζει να κλικάρεις για να μάθεις τα πάντα σχετικά με τη γυναίκα!

Τι γνωρίζεις όμως για εκείνη;

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι γεννημένη στις 31 Ιουλίου του 1983 και στο ζώδιο είναι λιονταρίνα. Είναι δυναμική και όταν βάζει έναν στόχο θέλει να τον κατακτά πάντα!

Αυτή την περίοδο είναι φουλ ερωτευμένη και αυτό δεν κρύβεται. Μπορείτε να τη δείτε άλλωστε και στις φωτογραφίες της που δημοσιεύουμε σήμερα από τη χθεσινή της έξοδο. Λάμπει από ευτυχία!
Πάντα στιλάτη και κομψή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται πυρετωδώς για το opening του νέου της ινστιτούτου ομορφιάς στην καρδιά της Γλυφάδας, επί της Αγγέλου Μεταξά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »