Ενέργειες αλληλεγγύης με όραμα την έμπρακτη βελτίωση της καθημερινότητας των πληγέντων της κακοκαιρίας Elias

Ενέργειες αλληλεγγύης με όραμα την έμπρακτη βελτίωση της καθημερινότητας των πληγέντων της κακοκαιρίας Elias.

H μεταφορική εταιρεία “Plessas Bros S.A.” προχώρησε σε ενέργειες αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. Ο Γιώργος Ντάβλας, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας “Plessas Bros S.A.” αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και ενέργειες αλτρουισμού και ευαισθησίας προς τον συνάνθρωπο. Μέσω των δράσεων εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία αλλά και ο Πέτρος Πλέσσας (Πρόεδρος της “Plessas Bros S.A.”) υλοποίησαν ενέργειες ουσιαστικής προσφοράς, με όραμα την έμπρακτη βελτίωση της καθημερινότητας των πληγέντων της κακοκαιρίας Elias, στο Βόλο, την Λάρισα και την Εύβοια.

Η “Plessas Bros S.A.”  είναι από τις πιο ιστορικές εταιρείες στο χώρο των μεταφορών και τρακτορεύσεων στο λιμάνι της Πάτρας. Η δραστηριότητά χρονολογείται από το 1922. Μέσα από τις αντιξοότητες της εποχής, όπου μοναδικός σκοπός ήταν ο αγώνας για επιβίωση, η εταιρεία πέρασε το μήνυμα της ανάπτυξης και της επαγγελματικής συνείδησης, από γενιά σε γενιά, ώστε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες, διαχρονικά, μεταφορικές εταιρείες με αναγνωρισμένο έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το εξειδικευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό εργάζεται, όλο το 24ωρο, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: https://plessa.gr/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »