Ενοχλημένη η Ελένη Ράντου: «Φέρατε κάμερα γι’ αυτό;»

Την Ελένη Ράντου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, θέλοντας να αποσπάσουν μία δήλωσή της για το remake της σειράς «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή», στην πρωτότυπη μετάδοση της οποία πρωταγωνίστησε η ίδια στα τέλη του 2000.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες εβδομάδες, το δημοφιλές σήριαλ του MEGA, το οποίο είχε προκαλέσει αίσθηση τόσο με τα ζητήματα έμφυλης βίας που έθιγε όσο και για τις καυστικές και διαχρονικές ατάκες, αναμένεται να αναβιώσει μέσα από μία κινηματογραφική ταινία, δίνοντας συνέχεια και τέλος στην ιστορία που διακόπηκε άδοξα και απρόσμενα.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Την πολιορκούσα, αλλά δεν έπεφτε. Ντρεπόμουν και…»

Το καστ της πολυαναμενόμενης παραγωγής βρίσκεται ακόμη υπό συζήτηση, με τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του αρχικού καστ να έχουν ξεκαθαρίσει εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν ενδιαφέρονται να έχουν καμία συμμετοχή στο νέο project που ετοιμάζεται.

Μία από αυτές, η Ελένη Ράντου δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση της ρεπόρτερ του Alpha, η οποία την πέτυχε έξω από το θέατρο Διάνα το απόγευμα της Τετάρτης (3/4). Η αρχική ερώτηση αφορούσε στη συλλογική σύμβαση των ηθοποιών την οποία δέχθηκε η ίδια να συνυπογράψει, στην οποία η ηθοποιός αρκέστηκε να σχολιάσει ενοχλημένη: «Και γι’ αυτό το πράγμα φέρατε κάμερα;».

Στην ερώτηση που ακολούθησε και η οποία αφορούσε στην ενδεχόμενη συμμετοχή της στο remake του «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;», η Ελένη Ράντου απάντησε με… σιωπή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts