Επισήμως ξανά μαζί Μαρτίκας-Βρισηίδα! Τα καυτά φιλιά τους!

Survivor: Είχαν δώσει μία υπόσχεση όταν αποχωρίζονταν ο ένας τον άλλον στον Άγιο Δομίνικο. Ότι όταν θα επέστρεφαν στην Ελλάδα και οι δύο, θα έδινα ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους. Και τελικά είναι και πάλι μαζί.

Ο λόγος βέβαια για τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου που περνούν ίσως μια από τις καλύτερές τους φάσεις, μιας και είναι ένα απόλυτα  ερωτευμένο ζευγάρι και δεν διστάζουν να το δείξουν με κάθε ευκαιρία. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, όπου και συμμετείχαν την φετινή σεζόν, με τα στιγμιότυπά τους on camera να είναι ιδιαίτερα τρυφερά.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, τόσο ο ίδιος όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου, δεν έχασαν στιγμή, μιας και το πρώτο τους μέλημα ήταν να συναντηθούν εκτός παιχνιδιού και να απολαύσουν τις κοινές τους στιγμές από εδώ και πέρα. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, τα τρυφερά τους στιγμιότυπα, πληθαίνουν όλο και περισσότερο. Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ο Σπύρος Μαρτίκας γνώρισε και τους γονείς της Βιρσηίδας Ανδριώτου, ενώ τις τελευταίες ώρες, το ζευγάρι απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στην άκρως καλοκαιρινή Χαλκιδική.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφικό υλικό από την ημέρα τους στην παραλία και φυσικά δεν έλειψαν οι υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού, που μαρτυρούν την ευτυχία τους, αλλά και το πόσο ερωτευμένοι νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: “Ποτέ μην μετανιώνεις κάτι που σε κάνει να χαμογελάς…”

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts