Ευγενία Ξυγκόρου: «Είμαι παντρεμένη με τον Αιμίλιο και δεν λέει να καταλάβει πως χωρίσαμε»

Ελένη: Η Ευγενία Ξυγκόρου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha. Μίλησε για την επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δεν μου ήρθε ξαφνικά. Ήταν σαν να το ήξερα πάντα. Από το Γυμνάσιο ήδη. Δεν ήμουν ιδιαίτερα εξωστρεφής στο σχολείο. Ήθελα να περάσω με πανελλήνιες θεατρικές σπουδές και μετά να πάω σε δραματική. Είμαι πολύ τυχερή γιατί πήγα τυχαία σε μια οντισιόν και ενώ δεν περίμενα να με πάρουν αλλά με πήραν».

Σε σχέση με τον ρόλο της είπε: «Μου αρέσουν οι σειρές εποχής. Είναι μακριά από εμάς αλλά άμα μπεις στη συνθήκη καταλαβαίνεις τι γίνεται. Στη σειρά φαίνεται ποια ήταν η θέση της γυναίκας τότε. Το όπλο της Ιουλίας είναι η κατανόηση και προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο και να βοηθήσει, κάτι που δεν θα της βγει σε καλό».

Ευγενία Ξυγκόρου: Η σχέση με το θέατρο, η ηλικία και ο ρόλος στο Προξενιό της Ιουλίας

Αναφερόμενη στην προσωπικότητά της είπε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου από τότε που με αναγνωρίζουν στον δρόμο. Δεν με συναντάνε και σε κάθε στενό. Αλλά όταν μου Μιλάνε είναι σαν να τους ξέρω.

Δείτε όλα όσα είπε σε αυτή την απολαυστική συνέντευξη, παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts