Ευσταθία Τσαπαρέλη – Αλέξανδρος Λογοθέτης: Η κοινή ζωή, η οικογένεια και το πρώτο βράδυ της σχέσης τους

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη έχει συνδυάσει επαγγελματική και προσωπική ζωή, καθώς είναι παντρεμένη με τον πρωταγωνιστή της σειρά «Παραλία». Εσύ το θυμόσουν; Οι δυο πρωταγωνιστές είναι παντρεμένοι κι έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Σπάνια θα κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις για αυτό και λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως είναι ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, ο οποίος στην σειρά υποδύεται τον πατέρα της Υπάτιας, τον Διονύση Αρχοντάκη και την τηλεοπτική σύζυγο του Γράντου, Κερασία, την οποία υποδύεται η Ευσταθία Τσαπαρέλη!

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια. Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει:

«Εγώ ήθελα πάρα πολύ να γίνω γονιός. Μέσα σε αυτή την επιθυμία μου βρέθηκε η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Πέρασα δύσκολους μήνες όταν την γνώρισα γιατί είχα ένα τροχαίο και έκατσα 6 μήνες εκτός. Γνωριστήκαμε στα Χανιά από κοινή παρέα και στη συνέχεια γυρίσαμε όλη την Κρήτη… Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλαμε γάμο. Δεν πρόλαβε κάνεις να μας πει κάτι από τους συγγενείς, γιατί η Ευσταθία μέσα σε ενάμισι χρόνο ήταν έγκυος. Ήθελα πολύ να γίνω γονιός και κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να απεκδύεσαι το εγώ σου και να το μοιράζεσαι».

Ποιο είναι το μυστικό της ευτυχισμένης σχέσης τους; Οι δύο ηθοποιοί συνδυάζουν επαγγελματική και προσωπική ζωή, αλλά ποτέ δε τα συγχέουν. Συγκεκριμένα, η Ευσταθία Τσαπαρέλη έχει αποκαλύψει το μυστικό που τους βοηθά να διατηρούν τη σχέση τους αναλλοίωτη: «Στην κοινή μας ζωή, η ταυτότητα του ηθοποιού δεν παίζει κάποιο ρόλο. Σαφώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου. Ειδικά για εμένα, η άποψη του Αλέξανδρου σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου, είναι η πιο σημαντική. Θα μπορούσα να σου πω ότι η συμβίωση είναι πιο εύκολη, γιατί γνωρίζουμε τις δυσκολίες».

Για την μητρότητα και τη σχέση με τον γιο της η γνωστή ηθοποιός έχει αποκαλύψει: «Ο γιος μου με κάνει ό,τι θέλει, αλλά περνάω και περιόδους που είμαι αρκετά αυστηρή. Είμαι άνετη σαν μαμά και μου αρέσει πολύ να τον φροντίζω, αλλά πάντα έχω στο μυαλό μου ότι η αγάπη μας πρέπει να είναι τόση, ώστε να μην μπουκώνει».

Όσον αφορά τον ρόλο της στη σειρά «Παραλία», η ηθοποιός είναι ενθουσιασμένη!

«Κάνω έναν θετικό χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να στερείται των σκοτεινών στοιχείων. Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε ένα συντηρητικό περιβάλλον και έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον άντρα της. Οι δυο τους μεγάλωσαν σαν αδέλφια και τον ξέρει όπως τον εαυτό της. Όμως, εκείνη οριακά κακοποιείται και το υπομένει. Με έναν δυναμικό τρόπο. Είμαι ενθουσιασμένη και περίεργη για το πώς θα εξελιχθεί στη συνέχεια. Η ιστορία έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί βλέπουμε τη σύγκρουση του συντηρητισμού με το νεωτερικό στοιχείο που έρχεται, της τοπικής κοινωνίας με αυτή των χίπηδων και των τοπικών συμφερόντων με τη χαρά της ζωής. Με φόντο την παραλία των Ματάλων του ’69, παρακολουθούμε μέσα από την ιστορία της κεντρικής ηρωίδας, που την υποδύεται η Δανάη Μιχαλάκη, τα σκοτεινά σημεία αυτών των δύο κόσμων που συγκρούονται».

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Δύο στις 10 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο που βιώνει την μητρότητα, καθώς και για τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Όλη αυτή η περίοδος ήταν και ενός προσωπικού μεγαλώματος. Νομίζω ότι είναι μια ψευδαίσθηση ότι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος συνειδητοποιημένος στον μέγιστο βαθμό για να είναι τέλειος γονιός. Απομακρύνθηκα από κάποια πράγματα, άρχισα να βλέπω τον εαυτό μου έξω από το θέατρο και λέω “αντέχω, δεν θα πεθάνω”. Το σύνδρομο του καλού παιδιού ήταν παρών στην στιγμή του τοκετού και αυτό με διέλυσε. Δεν έβαλα τα όριά μου εκείνη την στιγμή, δεν πήρα τον χρόνο μου. Ήθελα να αποδείξω σε εμένα, στη μαία, στον άντρα μου ότι είμαι ο ήρωας που μπορεί να το κάνει αυτό. Ήμουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας αλλά αυτό υποβόσκει μέσα μας κι ακόμα αν δείχνεις ότι είσαι επαναστάτης, η ανάγκη για αποδοχή και να σου πει μπράβο σου είναι εκεί. Ήμουν το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια γιατί δεν βολευόμουν εκεί, ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά. Γινόταν μια αντανάκλαση πάνω μου οι δυσκολίες που έβλεπα στους γονείς μου. Στο θέατρο ανέπνευσα πάρα πολύ, σαν να βρήκα το περιβάλλον μου, τον χώρο μου».

Η παραλία: «Δεν είναι αυτό που νομίζεις εδώ μέσα, σταμάτα κι έλα να φύγουμε»

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θαύμαζε στον Ηλία Λογοθέτη δήλωσε: «Ο Ηλίας ήταν από τους πιο διευρυμένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο που να έχει τέτοια ψυχική πολυχρωμία και μια αποδοχή στα πάντα. Μια αποδοχή ότι έτσι είναι τα πράγματα, αλλά την αποδοχή του έρωτα. Ήταν ερωτευμένος με καθετί, με τη ζωή! Θα θυμάμαι τις στιγμές που έπαιζε με τον γιο μου τον Μάρκο. Εμένα αυτό που με συγκίνησε πάρα πολύ στην κηδεία που ήταν αντιπροσωπευτική για τον Ηλία, ήταν κάθε καρυδιάς καρύδι. Από τον πολιτικό μέχρι τον μανάβη. Κι αυτό δείχνει τι άνθρωπος ήταν!».

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη μίλησε ακόμα και για τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, αναφέροντας: «Με τον Αλέξανδρο γνωριστήκαμε στα Χανιά, εκείνη την περίοδο έκανε τα γυρίσματα για το Νησί και εγώ για τον Κόκκινο Ουρανό. Πριν πάω στα γυρίσματα, έκανα μια στάση στα Χανιά και έκανα παρέα με την κοπέλα του ξαδέρφου του Αλέξανδρου. Εκείνη είχε λυσσάξει να μας γνωρίσει. Εγώ είχα πει δύο τρεις φορές όχι. Και την τελευταία φορά δεν ξέρω γιατί, με πίεσε πάρα πολύ η κοπέλα. Περίμενε τρία τέταρτα να ετοιμαστώ και βγήκαμε και ήταν ένα φανταστικό βράδυ. Φύγαμε τότε από τα Χανιά ως φίλοι και γυρίσαμε στην Ελούντα και έμεινα έξι μήνες. Το ζήσαμε τόσο πολύ που δεν είχαμε ανάγκη τον γάμο και τον μήνα του μέλιτος. Ήταν μαγικό! Με το πού γνωριστήκαμε απολαμβάναμε ο ένας τον άλλον».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts