«Εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα» – Συγκλονίζει η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάρου

Η Μαρία Κωνσταντάρου μίλησε αποκλειστικά στη Super Κατερίνα για την επιλογή της να πάει στο Cash or Trash και όπως θα δείτε παρά τις δυσκολίες, προσπαθεί να αντιμετωπίσει με χιούμορ τα προβλήματά της.

Η Μαρία Κωνσταντάρου, πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν καθρέφτη, ωστόσο τα ποσά που της πρότειναν οι δημοπράτες δεν την ικανοποίησαν, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει σε πώληση.

Στις 24/11 μίλησε στην Super Κατερίνα και εξήγησε ότι έχει οικονομικό πρόβλημα. Μάλιστα, έχει πουλήσει και το σπίτι της και πλέον μένει σε αυτό πληρώνοντας… ενοίκιο!

«Το ποσό που μου έδιναν δεν με ικανοποίησε. Ήθελα τουλάχιστον 2.500 ευρώ. Χρειαζόμουν τα χρήματα όπως και τώρα τα χρειάζομαι. Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ. Με 745 δεν βγάζεις τον μήνα. Εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα. Με παίρνει ο γιατρός και μου λέει “Οι εξετάσεις σας είναι τέλειες” και λέω “όχι ρε γ@@το”. Το σπίτι που μένω ήταν δικό μου, το πούλησα και μένω σε αυτό με ενοίκιο. Τα περισσότερα λεφτά τα έβγαλα στο “Σοφία Ορθή” και επειδή ήμουν λίγο σπάταλη, είπα να τα επενδύσω. Τα επένδυσα σε κρατικά ομόλογα και τα έχασα όλα. Θα είχα τώρα έναν γιο, αλλά πνίγηκε στον λώρο και πέθανε. Δεν μου λείψανε τα παιδιά», είπε η Μαρία Κωνσταντάρου.

Δείτε το βίντεο από τη Super Κατερίνα:

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάρου πήγε Cash or trash αλλά δεν κατάφερε να πουλήσει τον σπάνιο καθρέφτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός αφού μίλησε στη Δέσποινα Μοιραράκη για τις παλιές καλές εποχές του ελληνικού κινηματογράφου, μπήκε στην… αρένα των διαπραγματεύσεων για να δει πόσο θα έπιανε ο καθρέφτης που είχε φέρει μαζί της.

Η Μαρία Κωνσταντάρου σάστισε όταν άκουσε τον εκτιμητή να της λέει πως δεν είναι από ξύλο τριανταφυλλιάς όπως πίστευε και της είχε πει η μητέρα της και πως παρ’ όλο που φέρει στο πίσω μέρος του το βασιλικό στέμμα που υποδείκνυε ότι ανήκε στη βασιλική οικογένεια.

Δεν της άρεσε που ενώ περίμενε να της εκτιμήσουν τον καθρέφτη για τουλάχιστον 3000 ευρώ, άκουσε τον εκτιμητή να της λέει ότι η τιμή εκκίνησης ήταν μόλις 150 ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά βρέθηκε ενώπιον των ανθρώπων που θα της έκαναν την κατάλληλη προσφορά, όμως ο καθρέφτης έφτασε μόλις τα 900 ευρώ.

Έτσι, αποφάσισε να μην πουλήσει τελικά τον καθρέφτη.

Δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »