«Ζητώ συγνώμη γι’ αυτό» – Ο Θάνος Μπίρκος λύγισε στον αέρα

Super Κατερίνα: Ο Θάνος Μπίρκος ήταν προσκεκλημένος της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για το ρόλο του αλλά και για το τι θα δούμε από δω και στο εξής στη σειρά Σασμός.

Τον Τόλη τον συναντήσαμε ως συγκρατούμενο του Αστέρη στη φυλακή. Ο ρόλος του ήταν, αρχικά, για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Ωστόσο, «οι τηλεθεατές αγάπησαν τον ρόλο κι έτσι παρέμεινε στη σειρά κι εξελίχθηκε κι έχει μια άλλη ιστορία, τη δική του ιστορία κι είναι πολύ συγκινητικό» λέει ο Θάνος Μπίρκος.

Η κηδεία του Νικηφόρου συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό. Όμως και για τους ηθοποιούς που συμμετείχαν «ήταν πολύ δύσκολο. Και πολύ δυνατό. Όσο κι εάν έχεις στο μυαλό σου ότι είναι μυθοπλασία, δεν μπορείς να μην ανακαλείς προσωπικές σου μνήμες. Δεν μπορείς να μην μπεις μέσα στο ρόλο». Γίνεται αναφορά στην καθηλωτική ερμηνεία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, ενώ «υπήρξαν στιγμές, στις σκηνές μέσα στην εκκλησία, που ακόμα κι εμείς οι ηθοποιοί λυγίσαμε στο μοιρολόι της Μαρίας Τζομπανάκη. Είχαμε μπει όλοι μέσα στο περιβάλλον της θλίψης. Δεν υπήρχε περιθώριο για χιούμορ μέσα στο γύρισμα». Οι ηθοποιοί «αντιμετώπισαν με σεβασμό όλο αυτό το συναίσθημα. Το ζήσανε. Απορώ, με τόση συναισθηματική φόρτιση, πώς γυρίσαν σπίτι μετά το γύρισμα!»

Ο Θάνος Μπίρκος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μετά την προβολή αποσπασμάτων από το χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts