Ηθοποιός η μία από τις εγγονές της Πηνελόπης Πιτσούλη

Οι Πανθέοι: Ευτυχής συγκυρία και η φετινή για την Πηνελόπη Πιτσούλη που θα υποδυθεί την Ιλαρία, καθώς εκτός από τον ενθουσιασμό της που θα είναι κομμάτι αυτής της δουλειάς, σεναριογράφος της σειράς είναι ο γιος της, Άγγελος Χασάπογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός που μας έχει χαρίσει στιγμές άπειρου γέλιου μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί, υποδύεται στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, την οικονόμο των Πανθέων.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, πρόσχαρη, ευγενική και έτοιμη να απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε, μίλησε στο gossip-tv.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά της, στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, στο πόσο χαρούμενη είναι που θα παίξει σε αυτή τη σειρά εποχής αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η συμμετοχή της στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη δεν είναι από αυτές που θυμάται και χαμογελάει καθώς καθόλου δεν της άρεσε η συγκεκριμένη σειρά.

Είναι από τις ηθοποιούς που μπορεί να έχει συνεχή παρουσία στην τηλεόραση και το θέατρο, όμως η οικογένεια είναι πάνω απ΄όλα και τελειώνοντας την κουβέντα μας, την είδαμε να φεύγει αγκαλιά με την νύφη της. Κάτι που ήταν πραγματικά συγκινητικό!

Διαβάστε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στο gossip-tv.gr και στην δημοσιογράφο Ζήνα Καρκαλά ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts