Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Την εγκατέλειψαν όλοι»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Παναγιωτίδου, το Σάββατο, στον ΑΝΤ1. Ο αγαπημένος μας μάγειρας αναφέρθηκε τόσο στην περιπέτεια που αντιμετώπισε πρόσφατα με την υγεία του όσο και στη συνάδελφο του, Βέφα Αλεξιάδου.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Για έναν χρόνο ήμουν πολλές φορές στο νοσοκομείο επιτυχία θέλω να πω. Βελτιώνομαι τώρα σωματικά με την έννοια ότι κάνω μια ειδική διατροφή, πολλή γυμναστική και νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει είμαι και καλύτερα. Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να είμαι όπως ήμουν πάντα».

«Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκίνησε πρώτη, έμεινε μόνη για πολύ καιρό και πόνεσε πολύ στη ζωή της. Το να χάσεις δυο παιδιά και τον σύζυγο δεν είναι εύκολη ιστορία. Επέζησε και μάλιστα με πολλή μεγάλη αξιοπρέπεια και νομίζω ότι την εγκατέλειψαν όλοι. Έγραψε ένα βιβλίο που για αυτήν ήταν πάρα πολύ σπουδαίο, τα απομνημονεύματα της, έκανε μια παρουσίαση στην Αθήνα που εγώ, που δεν είχα πολλή μεγάλη σχέση μαζί της, πήγα για να την τιμήσω. Από τον υπόλοιπο κόσμο της μαγειρικής όμως, που είχε προσκληθεί όλος, δεν πάτησε κανένας και αυτό για μένα ήταν απαράδεκτο».

«Με το ντοκιμαντέρ «Μπουκιά και συχώριο» πήγα σε μέρη πάρα πολύ ωραία αλλά έκανα μόνο ένα, που θα ήθελα να είχα κάνει δύο γιατί δεν μπορείς μέσα σε 45 λεπτά να καλύψεις ένα νησί» παραδέχθηκε επίσης, σε άλλο σημείο, ο Ηλίας Μαμαλάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts