Ημέρα της Γυναίκας παρέα με τον Palmo 96.5

Women’s Day: Women, date yourselves! Γνώρισε και αγάπησε το πιο μοναδικό άνθρωπο του κόσμου, τον εαυτό σου!

Την ημέρα της γυναίκας έχεις ραντεβού με την  πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου. Ο Palmos 96.5 και η DUST+CREAM σε προσκαλούν σε ένα event… γυναικείας υπόθεσης.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας σε περιμένει το πιο γυναικείο live radio show με live διαγωνισμούς, πολλές εκπλήξεις και πολλή μουσική που έχει ετοιμάσει  αποκλειστικά για τις γυναίκες ο Palmos 96.5 για να στείλουμε όλες μαζί το μήνυμα ενδυνάμωσης  που πρεσβεύει η DUST+CREAM: Είμαστε όμορφες γιατί είμαστε ξεχωριστές! Και η πραγματική ομορφιά αναδεικνύεται όταν αγαπάμε πραγματικά τον εαυτό μας!

Μοναδικοί διαγωνισμοί και άλλες εκπλήξεις θα καλούν τις γυναίκες να μοιραστούν όσα τους εκφράζουν και θα τις κάνει να αγαπούν τον εαυτό τους  και να ανακαλύψουν την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού τους χάρη στο δωρεάν μακιγιάζ με υπέροχα DUST+CREAM προϊόντα ομορφιάς  από έμπειρους make up artists και την εμπειρία της photobooth φωτογράφησης.

Guest Dj: Δημήτρης Καπερνάρος

Παρουσιάζει η Σοφία Αποστολίδου

Ώρα έναρξης: 6 το απόγευμα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts