Ηρώ Σαΐα: «Έχω βιώσει bullying για τον γάμο με τον Σταύρο Ξαρχάκο»

Η τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day για τη σχέση της με τον Σταύρο Ξαρχάκο αλλά και για το bullying που βίωσε λόγω αυτής.

Λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο Άλσος, μιλά για όλα και εξηγεί πως καθόλου δεν την νοιάζουν τα σχόλια που γράφονται.

«Αν ανατρέξεις στο Facebook θα βρεις διάφορα σχόλια. Πλέον γελάμε με αυτά. Όταν παντρευτήκαμε γράφτηκαν πάρα πολλά. Όλοι αυτοί είναι θρασύδειλοι άνθρωποι που κάθονται απλά στον καναπέ τους και γράφουν για εμένα και για εσένα και για όσους εκτίθενται. Μέχρι να το συνηθίσεις στενοχωριέσαι. Είχε στενοχωρηθεί και ο Σταύρος όταν με έβλεπε να στενοχωριέμαι», είπε η Ηρώ Σαΐα και συνέχισε:

«Είμαστε μαζί 16 χρόνια και οι διαφορές μας και οι δυσκολίες μας μάς κρατάνε ζωντανούς. Η μουσική είναι τα παιδιά μας και τα κοινά πράγματα που αγαπάμε και οι δύο. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν γίνει πολλά».

Η τραγουδίστρια επεσήμανε ότι η πρώτη της επαφή ήταν άσχημη και είχαν τσακωθεί ενώ τα πρώτα χρόνια δεν είχαν σκοπό να κάνουν οικογένεια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts