Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά σε όσους την κατηγορούν για χλιδάτη ζωή λόγω του επιχειρηματία σύντροφού της!

Η Αθηνά Οικονομάκου αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες αλλά και όμορφες ηθοποιούς της νέας γενιάς. Η επιτυχία της, όμως, την κάνει να έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της κριτικής, όσον αφορά την ζωή που κάνει. Χλιδάτες διακοπές, κοσμήματα, ρούχα και αρκετές αναρτήσεις όλων αυτών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι που κατηγορούν την γνωστή ηθοποιό ότι η ζωή που κάνει είναι εξαιτίας του συντρόφου της και επιχειρηματία Φίλιππου Μιχόπουλου, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Η όμορφη ηθοποιός βάζει τέλος στις κατηγορίες των ανθρώπων, δηλώνοντας ότι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που ζηλεύουν και πως ό,τι κάνει, το έχει κερδίσει μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς.

«Είναι λογικό στην Ελλάδα της κρίσης να υπάρχουν άνθρωποι που φθονούν, που ζηλεύουν και σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που με αντιπαθούν. Εγώ δουλεύω πάρα πολύ σκληρά από τα 18 μου χρόνια και δεν έχω πάρει ένα ευρώ ούτε από τους γονείς μου. Στηρίζομαι απόλυτα στις δικές μου δυνάμεις και στα δικά μου χρήματα. Δεν έχω στόχο να προκαλώ ούτε να επιδεικνύω τη ζωή μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να καταπιέζομαι. Αν θέλει κάποιος, μπορεί να σκεφτεί και την επαγγελματική μου πορεία –δεν έχω μείνει ούτε μια σεζόν έξω από τα πράγματα– αλλά και τους προηγούμενους συντρόφους μου. Κάνω μόνο ό,τι μου επιτρέπει το δικό μου πορτοφόλι. Χαίρομαι πάντως που κάποιοι θαυμάζουν τόσο πολύ το σύντροφό μου και πιστεύουν ότι με αγαπάει τόσο που στηρίζει οικονομικά κάθε μου επιθυμία. Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει» τονίζει στο περιοδικό People.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5746 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr