Η ανακοίνωση του Epsilon για την Κατερίνα Καινούργιου

Αλλαγές στο “Φτιάξε καφέ να στα πω“. Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου; Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του τo Epsilon;
Το Γραφείο Τύπου του Έψιλον έστειλε ανακοίνωση για την αλλαγή που θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» από την ερχόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου αναφέρει :«Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και κάθε πρωί , ακόμα περισσότερος καφές στο Epsilon! H Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της, σας σερβίρουν το πιο πλούσιο πρωινό, σε νέα ώρα, από τις 7 και μισή! Και τα έχει όλα! Όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τη στιγμή που συμβαίνουν, τα παρασκήνια των τηλεοπτικών studio, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αλλά και ξένης showbiz, αποκλειστικότητες και αποκαλύψεις, αλλά και οι τελευταίες τάσεις από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που φτιάχνουν τον πρώτο καφέ της ημέρας!
Όμως, στην εκπομπή συμμετέχουν και οι τηλεθεατές, με τις δικές τους καθημερινές ιστορίες. Όχι μόνο το μικρόφωνο, αλλά και η κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω», είναι πλέον στη διάθεσή σας για να μοιραστείτε με την πρωινή μας παρέα όσα σας απασχολούν και να λύσετε τα δικά σας συναισθηματικά και προσωπικά… διλήμματα!
Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί φτιάχνουμε καφέ σε νέα ώρα, στις 07:30!
Με την Κατερίνα Καινούργιου»

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5872 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr