Η ανατροπή του Αντώνη Κανάκη – Επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΝΤ1, μας ενημερώνει και επίσημα για την επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης είναι και πάλι εδώ και μάλιστα με δύο εκπομπές. Ωστόσο, υπάρχει ένα «πρόβλημα». Η δεύτερη εκπομπή θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο!

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Τα νέα είναι ευχάριστα! Ο Αντώνης Κανάκης από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, φέρνει το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα στη Late Night ζώνη, έως και δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη, στις 00:15, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, από την Τετάρτη 7 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη , ο Αντώνης Κανάκης θα είναι στον αέρα της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1 με τη νέα του εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Για το ξεκίνημα τουλάχιστον, θα είναι η πρώτη εκπομπή στην ιστορία που θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο, έστω και για ένα επεισόδιο, αφού ο τίτλος θα αποφασιστεί μαζί με τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή.

Θα πρόκειται για ένα βραδινό talk show το οποίο θα έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση.

Η βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1…. παίρνει μπροστά, από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 00.15!

Κέρδισε ένα ριχτάρι ΑΝΝΑ ΡΙΣΚΑ 150Χ170 από την Katoikein.com

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5698 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr