Η αντίδραση του Ντάνου στην προκλητική κίνηση του Χανταμπάκη τα λέει όλα

Ο Ντάνος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλαδή, είναι ένας από τους παίκτες που όχι απλά έχει συζητηθεί πολύ αλλά έχει καταφέρει να γίνει με τον τρόπο του πιο διάσημος και από τους διάσημους. Χθες, μετά την άσχημη κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη (Διαβάστε σχετικά εδώ) ήταν ο μόνος που αντέδρασε κόσμια, φυσιολογικά και όπως άρμοζε, σεβόμενος την αντίπαλη ομάδα και όχι πανηγυρίζοντας  λες και πήρε το Μουντιάλ. Η αντίδραση του αυτή τα λέει όλα σε αντίθεση με την αντίδραση των υπολοίπων. Δείτε καρέ καρέ τις κινήσεις του Ντάνου εκείνη την ώρα:

Εδώ ο Γιώργος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη τι πρόκειται να κάνει ο Χανταμπάκης και κοιτάζει με αγωνία πότε θα σηκώσει τη σημαία για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη νίκη:

Ενώ ακόμη δεν έχει κάνει την άσεμνη κίνηση ο Στέλιος, έχουν πλέον όλοι καταλάβει τι θα συμβεί και ο Γιώργος σκύβει το κεφάλι και αποχωρεί απογοητευμένος. 

Ο Στέλιος επιστρέφει για να πανηγυρίσει και ο Ντάνος έχει αρχίσει να απομακρύνεται εντελώς.  (Συνεχίστε παρακάτω…)

Και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο Γιώργος ξενερωμένος πλήρως έχει χαθεί εντελώς από το πλάνο την ώρα που οι υπόλοιποι δίνουν συγχαρητήρια στον Στέλιο. 

Την ίδια ώρα η Ειρήνη Παπαδοπούλου του δίνει το χέρι (στον Στέλιο) και εκείνος την αγνοεί επιδεικτικά. 

*Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *
Διαβάστε επίσης:

Η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts