Η αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη: «Βρήκαμε τη Μαρία Ηλιάκη να κλαίει με λυγμούς στην τουαλέτα» – Τι συνέβη;

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε μία αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε, για τη Μαρία Ηλιάκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για ένα τηλεοπτικό παρασκήνιο που κανείς δεν γνώριζε και αφορούσε την όμορφη παρουσιάστρια και μία πολύ κακή στιγμή της.

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης την εποχή που οι δυο τους συνεργάζονταν: «Κάναμε σύσκεψη, ήμασταν όλοι μαζί και χτυπάει το τηλέφωνό της και αποχωρεί από τη σύσκεψη. Αργεί αρκετή ώρα και φεύγει και η Κατερίνα. Μετά από δύο λεπτά χτυπάει το τηλέφωνό μου και μου λέει η Καραβάτου “έλα τώρα γρήγορα στις τουαλέτες”. Είναι η Μαρία με λυγμούς, δεν την έχω ξαναδεί ποτέ έτσι, κλαίει, χτυπιέται. Προσπαθούσε η Κατερίνα να τη συνεφέρει. Προσπαθούσα κι εγώ να καταλάβω τι έχει συμβεί».

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πρόσθεσε: «Η Μαρία, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φώναζε κι έλεγε “μα, τι να κάνω, εγώ πήγα να πω μόνο την αλήθεια, αυτά που έχω ζήσει, αυτά που ξέρω”. Φυσικά αναφερόταν στη δικαστική διαμάχη του Καλλίτση με τη Χριστοπούλου. Τη ρώτησα τι συμβαίνει, μόλις είχε ενημερωθεί ότι έγινε μήνυση από τον δικηγόρο του κυρίου Καλλίτση, προς εκείνη και τις υπόλοιπες κυρίες που κατέθεσαν υπέρ της κυρίας Χριστοπούλου, για ψευδή καταμήνυση».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »