Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου, αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, είχαν την πνευματική χαρά να τελέσουν Δοξολογία μετά των εγκωμίων του Αγίου Νικολάου και το ιερό Μνημόσυνο πάντων των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων εν τη τελέσει του καθήκοντος Ανδρών του Πολεμικού Ναυτικού και των λοιπών Στρατιωτικών Δυνάμεων, στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας του ομώνυμου Δήμου Αττικής.

Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, Σοφία Καραγεώργη, Ιωάννης Καραγεώργης

Στην λειτουργική Σύναξη προσφέρθηκε ως ευλογία η ιερά εικόνα του Αγίου Νικολάου για όλες τις Φρεγάτες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Βασιλεία Καραγεώργη, Χριστιάννα Καίσαρη, Αλεξάνδρα Πάλλη Γιαννακοπούλου

Επίσης, τιμήθηκε ο εντιμότατος κος Ιωάννης Καραγεώργης, Πρόεδρος της Times Navigation Inc., για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας.

Αθανάσιος Χριστόπουλος

Στη διάρκεια της τελετής βράβευσης του ο κος Καραγεώργης ανακοίνωσε την λειτουργία του Iδρύματος Γεωργίου και Bασιλείας Καραγεώργη που όπως δεσμεύτηκε θα ενισχύει διαχρονικά την Αποστολική Διακονία.

Γιώργος Κωνσταντέλλης, Δέσποινα Μοιραράκη, Χάρης Βαφειάς

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, ακολούθησε γεύμα στο Πνευματικό Κέντρο του Προσκυνήματος.

Γιώργος Ντάβλας, Νίκος Βουρλιώτης
Σοφία Καραγεώργη
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts