Η απόλυτη έκφραση της γυναικείας ομορφιάς μέσα από την ματιά της Όλγας Καραβερβέρη

Η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη μέσα από τα social media, μας παρουσιάζει την Haute Couture Collection 2024.

Η συλλογή σας προσκαλεί να μπείτε σε ένα βασίλειο διαχρονικής ομορφιάς, με σιλουέτες που αναδεικνύουν τη γυναικεία μορφή. Πρόκειται για μια υπενθύμιση πως η τέχνη δεν έχει όρια.

Τα ιδιαίτερα κομμάτια αποπνέουν κομψότητα και θηλυκότητα με πρωταγωνιστή το ροζ χρώμα και επίκεντρο την γυναίκα του σήμερα. Ο δυναμισμός και η φινέτσα της συλλογής αντιπροσωπεύουν κάθε γυναίκα που αγαπά την ζωή! Κάθε δημιουργία ξεχωρίζει για την ελαφρότητα και την κομψή της γραμμή. Η αφοσίωση στη χειροτεχνία είναι εμφανής με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και την αρμονία των γραμμών. 

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού στο atelier της σχεδιάστριας Όλγας Καραβερβέρη, που βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ 28, στο Κολωνάκι ή καλέστε στο 210 3633101 και ζήστε μια μοναδική εμπειρία υψηλής αισθητικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:  www.olgakaraververis.com


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »