Η απόφαση του Φιλιππίδη λίγο μετά την πώληση της βίλας του

H απόφαση, που πάρθηκε από το δικαστήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την πολύμηνη που έδωσε εκείνος και ο δικηγόρος του, τον έκρινε ένοχο μέχρι το Εφετείο.

Η ετυμηγορία, η οποία έκρινε για τις απόπειρες βιασμού ομόφωνα ένοχο τον ηθοποιό, ενώ αντίθετα δικαστές και ένορκοι έπειτα από μαραθώνια διάσκεψη έκριναν αθώο ομόφωνα λόγω αμφιβολιών τον ηθοποιό για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος άλλης γυναίκας ηθοποιού

Η εισαγγελέας ωστόσο από τη μεριά της δεν έδειξε ευνοϊκό πρόσωπο απέναντι του, δε δέχτηκε κανένα ελαφρυντικό και μάλιστα έθεσε την επιβολή ποινής κάθειρξης έξι ετών για κάθε πράξη απόπειρας βιασμού, για την οποία καταδικάστηκε νωρίτερα ο ηθοποιός.

Μετά λοιπόν από την πρόταση της εισαγγελέως, ο ηθοποιός ανέμενε και την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο ομόφωνα αποφάσισε να χορηγήσει στον Πέτρο Φιλιππίδη αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την έκδοση της δευτεροβάθμιας απόφασης, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Οι επόμενες κινήσεις του Πέτρου Φιλιππίδη μετά τη δικαστική απόφαση


Μετά λοιπόν από την τελική έκβαση της δίκης ο ηθοποιός πούλησε τη μονοκατοικία, που έμενε και πλέον μετακόμισε σε διαμέρισμα.Μέσα μάλιστα από το ρεπορτάζ του Alpha το Σάββατο 11/2 έγινε γνωστό, πως μετά την πώληση, που έκανε ο ίδιος έχει πάρει την οριστική απόφαση να μη συμμετέχει ξανά στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Ο Φιλιππίδης καταθέτει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως την Δευτέρα 13/2 ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταθέσει αγωγή εναντίον της συναδέλφου του.

«Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλιππίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου. Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατεθεί τη Δευτέρα αγωγή. Διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, ομόφωνης απόφασης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του ηθοποιού.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »