Η Γη της Ελιάς: Έτσι τελειώνει ο τρίτος και αρχίζει ο τέταρτος κύκλος – Τροχαίο, αφίξεις, χωρισμοί και συλλήψεις

Ολοταχώς για το φινάλε πάει η σειρά του Mega Η γη της ελιάς που ολοκληρώνει τον 3ο και βαίνει προς τον 4ο κύκλο. Ήδη μάλιστα τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου γυρίζονται σε Αθήνα και Κύπρο.

Πολλά τα spoiler, οι εικασίες και τα σενάρια, κάποια ευσταθούν, κάποια ίσως όχι και τον τελευταίο λόγο έχει η Βάνα Δημητρίου που γράφει το σενάριο. Το βέβαιο είναι ότι στο τελευταίο επεισόδιο για φέτος θα έχουμε γάμο, αυτόν του Τζον με την Αθηνά και θα τον… χαλάσει με κάποιον τρόπο η Αμαλία που διψά για να εκδικηθεί τον Ισίδωρο και την Αθηνά για τον χωρισμό της.

Το TV24 κάνει λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας της Αμαλίας που θα χρεώσει στον Ισίδωρο και την Αθηνά για να τους ενοχοποιήσει. Το σίγουρο είναι ότι η Αμαλία σκοπεύει να κάνει κακό στους Βρεττάκους και μάλλον να στείλει πίσω στον Ισίδωρο τη σφαίρα που δέχτηκε κάποτε για να τον σώσει. Αν θα στρέψει όπλο κατά κάποιου ή η εκδίκησή της θα είναι όπως οι ηχογραφημένες συνομιλίες της θα το δούμε στις 27 Ιουλίου που τελειώνει η σειρά.

Αυτό που θα δούμε σύμφωνα με τον Τηλεθεατή είναι η σύλληψη της Άννας από τον Κουράκο με φόντο τις αποκαλύψεις του βιβλίου της Μαρίας ότι βοήθησε την Ευτυχία στον φόνο του Ανέστη.

Τροχαίο όμως θα έχει ο Στάθης στην προσπάθειά του να φτάσει γρήγορα στην Αθήνα καθώς το μωρό του είναι άρρωστο και η Ιουλία του το έκρυψε. Παρά τις προτροπές της να προσέχει, ο Στάθης θα βρεθεί στο νοσοκομείο.

Η Αρετή ενημερώνεται ότι θα αποκτήσει εκπομπή στην τηλεόραση ενώ η Ισμήνη επιμένει στο να θέλει να χωρίσει τον Κωνσταντίνο, κάτι που τελικά θα δούμε αν θα γίνει στον 4ο κύκλο.

Η γη της ελιάς: Τα νέα πρόσωπα

Εκτός από τη Νάνσυ που μπήκε σε αυτά τα τελευταία επεισόδια του 3ου κύκλου, δύο νέα πρόσωπα αναμένονται με ενδιαφέρον στη Γη της ελιάς. Ο ένας είναι σίγουρα ο Στέφανος Μιχαήλ όπως σας έχουμε ξαναγράψει, που ήδη φωτογραφήθηκε για τη νέα σεζόν και αναμένεται να κάνε τον ρόλο του Μιχάλη Χατζή, συνεργάτη του Τζον.

Ο δεύτερος νέος ρόλος είναι του Θανάση Βισκαδουράκη που μπαίνει στο καστ ως παπάς και περιμένουμε να δούμε τι θα… ευλογήσει!

Τι περιμένουμε στον 4ο κύκλο;

O 4ος κύκλος πιθανόν να ξεκινήσει με το αν η Αμαλία συλλαμβάνεται ή όχι αλλά και με το τι κακό έχει προκαλέσει.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, στον 4ο  κύκλο η Νάνσυ θα βάλει στο στόχαστρο τον Μάνο και μάλιστα με ανταπόκριση. Ο Ισίδωρος θα αντιληφθεί τη σπίθα και θα προσπαθήσει να προλάβει τη φωτιά. Δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.

Η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη και μετά τον γάμο της με τον Στάθη αρχίζει μια νέα ζωή που όμως θα έχει σκαμπανεβάσματα. Τέλος, ο Πότης – Γιάννης Κρητικός αποκάλυψε στο ΤV 24 ότι στην αρχή της 4ης σεζόν κάτι πολύ όμορφο θα τον απασχολήσει χωρίς να επιβεβαιώνει αλλά ούτε να διαψεύδει ότι αυτό θα είναι μωρό!

Η Γη της Ελιάς: Το βόλι του μίσους – Η τέταρτη σεζόν θα την βρει στη φυλακή

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας Zartaux

H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή φωτογράφο Κλεονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »