Η Γη της Ελιάς: Αλέξης: «Μπες στο Internet και βρες καμιά γυναίκα»

Ο Αλέξης συναντά τον Γεράσιμο, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς και τον προσβάλλει με όσα του λέει.

Ο ίδιος θέλοντας να χωρίσει οριστικά τον συγκεκριμένο άνδρα από την μητέρα του, κάνει ότι μπορεί για να το πετύχει. Πως θα αντιδράσει όμως ο Γεράσιμος ακούγοντάς τον;

«Ένας δεσμός μαζί σας, είναι το τελευταίο που χρειάζεται η μάνα μου. Εσείς ήρθατε εκδρομούλα, θέλετε να περάσετε καλά σ’ όλα τα επίπεδα και να γυρίσετε στην βάση σας ευχαριστημένος. Η μάνα μου όμως έχει εδώ την ζωή της, έχει βρει τους ρυθμούς της και μόνο αναστάτωση της φέρνετε. Λοιπόν έχω να σας δώσω μια συμβουλή.

Μπείτε στο ίντερνετ, υπάρχουν site με νέες κοπέλες που ευχαρίστως θα ζεστάνουν το κρεβάτι σας, με το αζημίωτο βέβαια», λέει με άκρως προσβλητικό τρόπο ο Αλέξης προς τον Γεράσιμο, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς. O ήρωας ακούγοντας τον αντιδρά και δεν δίνει περισσότερο διάσταση στα λεγόμενα του.

Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας!

Πηγή: diavaseto

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών