Η Γη της Ελιάς – Βρείτε τις διαφορές: Τι αποκαλύπτει το πριν και το μετά των φωτογραφιών του καστ για τον 4ο κύκλο;

Οι νέες φωτογραφίες του καστ για τον 4ο κύκλο της σειράς Η γη της ελιάς του Mega θα μπορούσαν να είναι ανετότατα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που παίζουμε στα δημοφιλή περιοδικά με σταυρόλεξα, το «Βρείτε τις διαφορές». Και αυτό γιατί θυμίζουν αυτές του τρίτου μόνο που υπάρχουν μερικές σημαντικές διαφορές που δίνουν τα δικά τους μηνύματα και spoiler. Aς ξεκινήσουμε να παίζουμε λοιπόν!

Η γη της ελιάς: Το πριν και το μετά των φωτογραφιών της σειράς

Η βασική περσινή φωτογραφία με τους ηθοποιούς της σειράς ήταν η παρακάτω. Σε αυτή βλέπουμε Μάνο-Μαρίνα, Αποστόλη-Αναστασία, Χρήστο-Αφροδίτη, Ισίδωρο, Μαρία, Αθηνά και Μαργαρίτα με Θεοδώρα.

Φέτος έχουμε αλλαγές στην πάνω σειρά. Αντιγόνη και Αμαλία προστίθενται όπως και Τζον με τη Νάνσυ.

Έτσι αφενός επιβεβαιώνεται η επιστροφή της Αντιγόνης Βρεττάκου (Νικολαΐδη), η Αμαλία (Κουτσουβέρη) προφανώς εδραιώνεται στο καστ για πολλά επεισόδια όπως μόνιμος θα είναι και ο Τζον με την κόρη του (Γκλέτσος, Nτέσκα).

Στη δεύτερη φωτογραφία είχαμε τους Καπερνάρους (Αριάδνη, Στάθης, Δημοσθένης, Ειρήνη, Ασπασία και η Ιουλία Βρεττάκου) και μαζί τους ήταν ο Ορέστης, ο Κουράκος και η Δήμητρα.

Στη φετινή φωτογραφία μπαίνουν ο Μιχάλης Χατζής (Μιχαήλ), ο παπάς (Βισκαδουράκης) αλλά και η Κούλα (Αρτεμίου) που φαίνεται ότι δεν θα κάνει μόνο ένα πέρασμα από τη σειρά αλλά θα μείνει και τη νέα σεζόν και θα δούμε πώς θα επηρεάσει την πλοκή.

Η τρίτη φωτογραφία ήταν αφιερωμένη στους Στεφαναίους, τους Μπράτηδες και τους υπόλοιπους δευτερεύοντες ήρωες όπως ο Μιλτιάδης, ο Παρασκευάς, η Αλκμήνη με την Αντωνία, ο Πότης με την Άννα.

Στη φετινή φωτογραφία στη Γη της ελιάς, ο Αποστόλης και η Αναστασία προστέθηκαν στη φωτογραφία, ο Χρήστος (Μίχας) και Αφροδίτη (Χριστοδούλου) πλέον είναι πλάτη με πλάτη και όχι αντικριστά αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι δίπλα στη Βασιλική (Τζόλα) δεν βρίσκεται πια ο Φίλιππος αλλά ο Μιλτιάδης (Κοσώνας). Μάλιστα της κρατά το χέρι και σίγουρα εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Η Γη της Ελιάς: Αυτοί είναι όλοι οι νέοι ρόλοι

Η Αναστασία έχει αλλάξει χτένισμα σε κάτι πιο θηλυκό ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά Χρήστος και Αφροδίτη θα καταφέρουν να μείνουν αντρόγυνο.

Οι μέχρι στιγμής 3 νέες, φετινές φωτογραφίες δεν περιλαμβάνουν τους δευτερεύοντες ήρωες που θα κάνουν πέρασμα για λίγα επεισόδια από τη σειρά όπως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ως Νόρα, η Χαριτίνη Ηλιάδου ως Παυλίνα, η Σκεύη Παπαμιλτιάδους ως Σοφία και φυσικά για λόγους ανηλικότητας τα δύο παιδιά, την Αγγελική και τη Φιλιώ που όμως θα παίζουν κανονικά και φέτος.

Επίσης δεν ισχύει το σενάριο ότι αποχωρεί ο Τάσος Ιορδανίδης, ο πολύ αγαπητός Μάνος Βρεττάκος. Ο ηθοποιός θα συνεχίσει να υποδύεται τον βασικό ρόλο του μόνο που οι αυξημένες υποχρεώσεις του στην Ελλάδα ίσως περιορίσουν τις εμφανίσεις του στη σειρά.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts