Η Γη της Ελιάς: «Γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνο;» – Την ψάχνουν απεγνωσμένα και την βρίσκουν σε άσχημη κατάσταση

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος και ο Στάθης συνεχίζουν να παλεύουν με τις φλόγες, εισπνέοντας τις επικίνδυνες αναθυμιάσεις του καπνού, που έχει καλύψει όλη την ατμόσφαιρα. Μάλιστα, κάποιες φορές αισθάνονται ότι ο πύρινος κλοιός στενεύει γύρω τους, απειλώντας άμεσα τη ζωή τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν δειλιάζουν στιγμή και συνεχίζουν να ψάχνουν την Αγγελική στη Γη της Ελιάς. Σαρώνουν κάθε σπιθαμή του σπιτιού για να βρουν μέσα στο ντουμάνι το κοριτσάκι αλλά και την νταντά του.

Τελικά, ύστερα από τεράστια προσπάθεια, ο Στάθης και ο Μάνος καταφέρνουν και σώζουν τη μικρή από τις φλόγες, ενώ ταυτόχρονα δίνουν μάχη και για τη δική τους ζωή. Εν τω μεταξύ, η Ελευθερία φαίνεται να έχει χάσει τις αισθήσεις της και για αυτόν τον λόγο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί νωρίτερα στις κλήσεις του Μάνου. Έτσι, κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αν η γυναίκα είναι ζωντανή ή νεκρή. Οι δύο άντρες, βγαίνοντας από το φλέγόμενο σπίτι και έχοντας εισπνεύσει τόσο καπνό, δεν μπορούν πλέον να πάρουν ανάσα και είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν και να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Όμως προλαβαίνουν και καλούν σε βοήθεια. Έτσι, όλοι μαζί μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τούς περιθάλπουν, παρέχοντάς τους ό,τι χρειάζονται. Περιποιούνται τα εγκαύματα που απέκτησαν από τη μάχη που έδωσαν με τις φλόγες, ενώ παράλληλα τους χορηγούν και οξυγόνο, το οποίο στερήθηκε ο οργανισμός τους για πολλή ώρα. Παράλληλα, το γαμήλιο γλέντι της Αθηνάς και του Τζον, στο οποίο είχε παραμείνει η Μαρίνα, αγνοώντας τι συμβαίνει στο σπίτι της, φτάνει προς το τέλος του.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς

Τότε η νεαρή γυναίκα ενημερώνεται για την τραγωδία που έλαβε χώρα και παθαίνει αμόκ. Πανικόβλητη και με δάκρυα πόνου, σπεύδει στο νοσοκομείο προκειμένου να βρεθεί στο πλάι του συζύγου και της κόρης της και να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους. Μαζί της πηγαίνει και η Αριάδνη, η οποία καρδιοχτυπά για την τύχη του πατέρα της…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts