Η Γη της Ελιάς: Γυρνάει σαν τη βρεγμένη γάτα – «Εμείς δεν γίνεται να χωρίσουμε»

Η Γη της Ελιάς: Μία επανασύνδεση σοκ θα δούμε στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου στη σειρά για ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει. Ποιο είναι αυτό; Ο λόγος για τον Αποστόλη και την Αναστασία, τους οποίους, μπορεί να αφήσαμε αγαπημένους στο τέλος της τρίτης σεζόν, αλλά δεν θα είναι για πολύ, αφού θα χωρίσουν.

Το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο κι αναμένεται και να παντρευτεί. Η Αναστασία βρήκε στο πρόσωπο του Αποστόλη την χαρά και την ασφάλεια που πάντα ζητούσε. Όλα αλλάζουν όμως, από την στιγμή που ο Αποστόλης, γνωρίζει την Παυλίνα.

Η Παυλίνα, την οποία, θα υποδυθεί η Χαριτίνη Ηλιάδου, πιάνει δουλειά στο νέο κέντρο αισθητικής της Ισμήνης στην Αρεόπολη. Ο Αποστόλης, μόλις την δει θα την ερωτευτεί παράφορα, διαλύοντας έτσι τον αρραβώνα του με την Αναστασία.

Ο Αποστόλης νιώθει μεγάλη απογοήτευση από την έκβαση της σχέσης του με την Παυλίνα. Η τελευταία ξεκαθαρίζει στον Αποστόλη ότι δεν είναι γυναίκα για μια μόνιμη σχέση.

Εκείνος ήταν έτοιμος να παρατήσει για πάντα την αγαπημένη μας Αναστασία, όμως η Παυλίνα (η νέα υπάλληλος στο κέντρο ομορφιάς της Ισμήνης) θα μάθει ότι ο Αποστόλης διέλυσε τον αρραβώνα του για χάρη της και θα γίνει έξω φρενών.

Η Παυλίνα του ξεκαθαρίζει πως δεν την αφορά μία μόνιμη σχέση μαζί του και ο Αποστόλης σοκάρεται. Με τον καιρό, καταλαβαίνει το λάθος του και ντροπιασμένος πλέον επιζητεί τη συγχώρεση της Αναστασίας. Θα τον δούμε να της ζητάει συγγνώμη για τη στάση του απέναντι της και της εκφράζει παράλληλα την επιθυμία του να είναι ξανά μαζί.

Ήβη Νικολαΐδου: Η καταγωγή, οι σπουδές και οι 3+1 σειρές που έχει παίξει η Αντιγόνη από τη Γη της Ελιάς

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts