Η Γη της Ελιάς: «Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω» – Η διαθήκη του Φίλιππου ανοίγει

Η Γη της Ελιάς: Ανατρεπτική αναμένεται η συνέχεια της σειράς με την διαθήκη του Φίλιππου να βγαίνει στο φως και να φέρνει μυστικά.

Η Χάιδω παίρνει την απόφαση να γυρίσει από το μοναστήρι στο σπίτι της, ενώ παρακαλά τον Παρασκευά να παραμείνει πλάι τους στο σπίτι γιατί τον βλέπει σαν γιο της. Ο Παρασκευάς δέχεται με χαρά.

Αργότερα ο Παρασκευάς ανοίγει την καρδιά του και της εξομολογείται τις πιέσεις που δέχεται από τον Δημοσθένη προκειμένου να παντρευτεί την Ειρήν και η Χάιδω αποφασίζει να επέμβει. “Μη φοβάσαι αγόρι μου, κανείς δεν μπορεί να σε πιέσει για τίποτα. Θα μιλήσω εγώ εκεί που πρέπει” τον βεβαιώνει.

Η Χάιδω προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και μάλιστα πηγαίνει στο δημαρχείο προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως αντιδήμαρχος πολιτισμού. Σύμφωνα με το daddy-cool και το TiVi Σίριαλ παράλληλα η δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον Κωσταντίνο.

“Χάιδω όποτε μπορείς σε παρακαλώ πάρε την Βασιλική και ελάτε από το γραφείο μου. Πρέπει να σας ενημερώσω για την για διαθήκη που έχει αφήσει ο Φίλιππος” την πληροφορεί και η Χάιδω μένει άναυδη και αναρωτιέται γιατί ο Φίλιππος έχει αφήσει διαθήκη τόσο νέος. Η διαθήκη του Φίλιππου κρύβει ένα μεγάλο μυστικό…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts