Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ακόμα δεν μπήκε στη σειρά και χωρίζει

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Έναν χωρισμό σοκ θα δούμε στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου στη σειρά για ένα αγαπημένο ζευγάρι στη Μάνη. Ο λόγος για την Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου) και τον Μιχάλη Χατζή (Στέφανο Μιχαήλ) που φτάνουν στη Μάνη, προκαλούν αναταραχές και μόλις εκείνος μάθει ποια είναι πραγματικά η αρραβωνιαστικιά του, την χωρίζει.

H Nορα φτάνοντας στην Αρεόπολη, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, αρχίζει να βάζει στο μάτι κάποια παιδιά και κυρίως αυτά που είναι πιο κοντά στο περιβάλλον της, όπως τη μικρή Αγγελική αλλά και την Φιλιώ. Είναι παιδοψυχολόγος, αλλά και σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, γεγονός που δεν γνωρίζει, ούτε ο Μιχάλης. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο youweekly και το Tv24, η δράση της δεν θα συνεχιστεί για πολύ καιρό, καθώς θα αποκαλυφθεί το σατανικό της πρόσωπο και το βρόμικο σχέδιό της.

Η Γη της Ελιάς: «Με τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω μάνα»-Μένει έγκυος και δεν θέλει με τίποτα να το δεχτεί

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο ρόλος της Νόρας στη σειρά θα ολοκληρωθεί σε 20 περίπου επεισόδια! Φυσικά και θα χωρίσει με τον Μιχάλη, ο οποίος δεν θ’ αργήσει να γνωρίσει τον αληθινό έρωτα κι ακούει στο όνομα Αριάδνη…

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts