Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Τραγική κατάληξη για την μικρή Αγγελική

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην σειρά, με την Αμαλία να χάνει τον έλεγχο και απαγάγει την Αγγελική προκειμένου να εκδικηθεί τον Ισίδωρο. Αρχικά, οι μέρες περνούν και η γυναίκα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ισίδωρο πιστεύοντας ότι θα τον ηρεμήσει, όμως ο δήμαρχος είναι αποφασισμένος να την χωρίσει και επίσημα αφήνοντας την στον άσσο.

Κάποια στιγμή, όταν ο Λυκούργος που έχει αναλάβει το διαζύγιο την ενημερώνει ότι η πρόθεση του εν διαστάσει συζύγου της είναι να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο για να μην της δώσει τα 500.000 € που δικαιούται η Αμαλία εξοργίζεται και έτσι σύμφωνα με το myTV θέτει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για να τιμωρήσει με σκληρό τρόπο τον Ισίδωρο για το χωρισμό τους.

Η Γη της Ελιάς: «Είναι πολύ άρρωστος» – Δύσκολες ώρες για τον Στάθη – Ο μικρός Ιάκωβος αρρωσταίνει βαριά

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι έχει μεγάλη αδυναμία στην εγγονή του την Αγγελική το παιδί γίνεται μοιραία στόχος της εκδίκησης και γι’ αυτό αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την απουσία της Ελευθερίας ώστε να πλησιάσει το παιδί και να το χρησιμοποιήσει για να επιτύχει τον σκοπό της κάνοντας την Αγγελική θύμα εκδίκησης. Θα καταφέρει να γλιτώσει η μικρή από τα χέρια της αδίστακτης αυτής γυναίκας; Δες στο βίντεο τι θα δούμε απόψε:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts