Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Αιματηρή συμπλοκή! Ο Τζον σπάει στο ξύλο τον βασανιστή της Θεοδώρας

Η Γη της Ελιάς: Άκρως συναρπαστικές εξελίξεις έρχονται να ταράξουν τη ζωή των ηρώων στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA. Ο Τζον χτυπάει τον βασανιστή της Θεοδώρας, ενώ η Βασιλική και ο Μιλτιάδης παραδίνονται επιτέλους στον έρωτά τους. Παράλληλα, η Αριάδνη και ο Γιώργης αναγκάζονται να πάρουν χωριστούς δρόμους…

Με απρόσμενο τρόπο εξελίσσεται η κακοποιητική σχέση της Θεοδώρας με τον Αντρέα στη δραματική σειρά Η γη της ελιάς. Η κοπέλα, μετά τον ξυλοδαρμό της και τη συμβουλή της Μαργαρίτας να χωρίσει, κάνει απόπειρα να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. Ωστόσο, ο βασανιστής της είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να της κάνει τη ζωή… κόλαση.

Τότε οι δύο γυναίκες, προκειμένου να είναι ασφαλείς, μετακομίζουν προσωρινά στο σπίτι της Αθηνάς, για να βρίσκονται υπό την προστασία του Τζον. Όμως, ο Αντρέας αποδεικνύεται πολύ αδίστακτος. Παρακολουθεί τη θεοδώρα, βλέπει πού μένει και πηγαίνει εκεί για να λογαριαστεί μαζί της. Όταν τον αντικρίζει, εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και τρέμει ότι θα τη χτυπήσει ξανά.

Ο Αντρέας την πλησιάζει με επιθετική διάθεση, αλλά δεν προλαβαίνει να της κάνει κακό, διότι εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του ο Τζον. Αμέσως, ξεκαθαρίζει στον Αντρέα ότι είναι ανεπιθύμητος στο σπίτι του, αλλά εκείνος έχει απειλητική συμπεριφορά. Τότε ο Ελληνοαμερικανός αρπάζει τον βασανιστή της θεοδώρας και τον σπάει στο ξύλο, προκειμένου να του δώσει ένα γερό μάθημα.

Ύστερα από τον ξυλοδαρμό του, ο νεαρός αναγκάζεται να τραπεί σε φυγή. Συγχρόνως, η Μαργαρίτα πιέζει τη Θεοδώρα να κάνει επίσημη καταγγελία και η κοπέλα, παρά τους φόβους της, πηγαίνει στην Αστυνομία. Την επόμενη ημέρα, όμως, ο Αντρέας αποφασίζει να πάρει εκδίκηση… Πηγαίνει, λοιπόν, και τη βρίσκει, απαιτώντας υπό την απειλή μαχαιριού να μιλήσουν. Οι δυο τους έρχονται σε αντιπαράθεση και τότε ο αδίστακτος νέος τραυματίζει την πρώην του, πριν προλάβει ο Κουράκος να τον συλλάβει. Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts