Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Ο χωρισμός Τζον- Αθηνάς και η νέα εντολή θανάτου από τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Ο ξαφνικός χωρισμός του Τζον με την Αθηνά αλλά και η νέα εντολή θανάτου από τον Δημοσθένη θα ταράξει τους τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της δραματικής καθημερινής σειράς του Mega. Κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης της Αθηνάς, του Τζον και της Μαργαρίτας στο Σούνιο, εκείνος ζητάει το χέρι της αγαπημένης του από τη μητέρα της, Μαρία. Αμέσως, η Αθηνά λέει το μεγάλο «ναι», αλλά επιστρέφοντας στη Μάνη το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με ένα μεγάλο πρόβλημα.

Η Φιλιώ στο άκουσμα της είδησης αντιδρά αρνητικά και δεν θέλει να ακούσει λέξη για την πρόταση να πάνε στην Αμερική. Ωστόσο, η Αθηνά πρέπει να απαντήσει στον Τζον αν θα τον ακολουθήσει και την προσεγγίζει ξανά. Όμως το κορίτσι επιμένει ότι δεν θέλει να φύγει από τη Μάνη. Η Αθηνά βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο και, αποφασίζει να ζητήσει από τον Τζον να χωρίσουν, καθώς δεν μπορεί να αφήσει την κόρη της. Όπως είναι φυσικό, ο ξαφνικός χωρισμός βυθίζει στη θλίψη και τους δύο…

Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον εκβιαστή του Κωνσταντίνου

Στιγμές φόβου βιώνει ο Κωνσταντίνος, από την ώρα που έπεσε θύμα εκβιασμού από έναν άνθρωπο που γνωρίζει το βρόμικο παρελθόν του και του στέλνει απειλητικά σημειώματα. Μάλιστα, τώρα που ξέρει την αλήθεια και η Ισμήνη ο συμβολαιογράφος έχει χάσει τον ύπνο του.

Μην έχοντας άλλη λύση, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον μόνο άνθρωπο που γνωρίζει τα πάντα και είναι ικανός να τον βγάλει από το τέλμα που έχει βρεθεί. 0 λόγος, φυσικά, για τον Δημοσθένη. Ο άντρας προσεγγίζει τον παλιό του συνεργάτη και του εξομολογείται τι συμβαίνει.

Ύστερα του ζητάει βοήθεια και τότε ο Δημοσθένης, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους, δέχεται να του την προσφέρει. Αμέσως μετά, διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον εκβιαστή του συμβολαιογράφου, βγάζοντάς τον μια για πάντα από τη μέση. Εκείνοι ακολουθούν τις εντολές του και ο Κωνσταντίνος ενημερώνεται ότι ο εφιάλτης του πολύ σύντομα θα τελειώσει οριστικά.

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα τι θα δούμε σήμερα 1/3:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts